Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Justin Bieber Purpose Tour

Maanantaina 26.9 oli tosiaan mun viimeiset kirjoitukset tälle syksylle ja illalla kävin fiilistelemässä Justin Bieberiä Hartwall Areenalla. Oltiin hankittu Bieber paidat jo noin kuukaus aikaisemmin, joten onneks ei sen kummempaa asukriisiä voinut sittten edes tulla.


Mulla valikoituikin Bieber paidan lisäksi päälle Bik Bokin Never Denimit ja Zaran jakku. Pakko myöntää että jakku oli loppuepeleissä suht tyhmä veto, sillä se päällä oli liian kuuma, joten jouduin joka tapauksessa riisumaan sen aina.


Mentin paikalle vain 15 minuutta ennen kun ovet aukesivat, mutta vältyttiin silti pahemmalta tungokselta, sillä ihan hetki saapumisemme jälkeen tuli ihan järkyttävä ihmismassa. Kyllä siellä hetken sai kuitenkin odotella, mutta sen suuremmalta tönimiseltä onneksi vältyttiin.
Meillä oli yläkatsomossa paikat, joka oli mun mielestä todella hyvä idea, jos yhtään sinne alaspäin kurkki. Permannolta vietiin jopa yks tyttö pyörtyneenä pois ennen kun edes The Knocks, joka oli lämppärinä, alkoi soittamaan.Keikka oli jaettu kahteen osaan ja välissä pidettiin 20 minuutin tauko, jolloin myös me käytiin hakemassa juotavaa, olihan kurkku kuivunut siitä huutamisen ja laulamisen määrästä. Oli myös toisaalta ihan hyvä hetkeks käydä jalottelemassa ja haukkaamassa happea.


Itse konsertti ja show olivat kyllä super makeita. Oli valoa, korkeutta, vettä, tanssia, tramboliinia jne. Vaikka itse en sen kummoisempi fani edes ole niin kyllä sitä menisi toistekin mielellään. Justin Bieber on kuitenkin sellainen artisti että sen biisejä tulee silloin tällöin kuunneltua ja on hänellä ihan menevä musiikki. Hän on myös kuitenkin maailmalla sen verran tunnettu että ihan kiva käydä kattoo millainen meno sellaisel keikalla on.. Ja menoahan oli.
Meno oli sellanen että välillä kyllä mietti että missähän sitä on. Permannolta kuuluva kiljunta ja ylös näkyvä tungos oli asteittain melko älytön, sitä oikeasti mietti että miten niistä eturivin pienimmistä jää enää mitään jäljelle.


Omalta osaltani en kuitenkaan ymmärrä sitä järkyttävää hullaantumista jostain artistista. Mun edessä seisoi/istui pari jotka itki koko konsertin ajan, enkä ymmärrä miksi? Tiedän että myös itselleni keikan aikana oli yksi kohta joka sai vähän herkistymään, mutta siinä samassa kohtaa moni itki niin että luulin että heillä ei varmaankaan kohta kulje enään edes happi.
Ite en oo koskaan ymmärtänyt tuollaista, en oo koskaan itse hullaantuut kenestäkään tolla tavalla, enkä mä vaan voi käsittää noita reaktioita. Toki joillekin jotkut artistit ovat todella rakkaita, mutta sitä mitä näki keikkaa ennen, keikan aikana ja vielä sen jälkeen ulkopuolella oli mun mielestä ihan älytöntä! Olenkin iloinen että itse olin yläkatsomossa ja säästyin siltä kamalalta tungokselta alhaalla. Kaikesta pienestä huolimatta keikasta jäi kyllä super hyvät fiilikset!

Ended up on a crossroad
Try to figure out which way to go
It's like you're stuck on a treadmill
Running in the same place
You got your hazard lights on now
Hoping that somebody would slow down
Praying for a miracle
Who'll show you grace?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti