Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 3. elokuuta 2017

COCOPANDA

Viime viikot elämä on ollut sellasta hullunmyllyä että oksat pois. Tulee olemaan vielä lokakuun alkuun asti. Tuntuu että vuorokaudessa on tunteja liian vähän ja pitäis revetä joka suuntaan. Luonnollisesti en voi olla monessa paikassa samaan aikaan. Yritän kuitenkin mahdollisimman paljon ottaa vaan rennosti, vältytään ainakin loppuun palamiselta. Silti tuntuu että saa kokoajan kulkea kalenteri kädessä katsomassa millon on treenit, millon töitä, millon koulujuttuja ja millon itsenäistä lukemista kotona. Näistä samoista syistä myös koneen avaaminen kirjoittaakseen blogia on ollut hankalaa. Ne vapaat hetket kun voisi sen blogin avata menee poikkeuksetta siihen että makaan sohvalla ja katson telkkaria.
Toinen painava syy on ollut myös se että mun kamera on ollut toisella puolella maapalloa äidin mukana, joten kuvien ottaminen ei ole sen kummemin innostanut kun niitä puhelimella pitäisi napsia. Nyt tosin kyseessä on puhelimella otetut kuvat, laatukin siis sen mukainen - pahoittelenkin jo etukäteen!


Tilasin tossa pitkästä aikaa meikkejä ja ajattelin samalla pitkästä aikaa esitellä ostoksia tänne. Cocopanda on jo pidemmän aikaa ollut mun luottonettikauppa ja sinne lähti tilaus tälläkin kertaa! Yleensä on tilannut sieltä Nyxiä mutta tällä kertaa kävikin niin että suurin osa Nyxin tuotteista jäi vielä tilaamatta.


Sieltä tuli kuitenkin MakeUp Revolutionin 32 Shade palette. Pakko sanoo että tämä on aikalailla kaikki mitä itse luomiväreiltä tarvitsen, sillä tummat sävyt on aika ehdoton nono. Ainoa mikä tästä puuttuu on omaan mieleen oleva kullanruskea, mutta sitä multa onneks löytyy jo valmiina. En ole itse kerennyt kokeilemaan kun sormella äkkiä, mutta vaikutti hyvältä. Pigmenttisiä ja juuri mattapintaisia niin kuin luvattu.


Sitten sieltä tuli myös Makeup Revolutionin Blush & Contour Palette. Tätäkään en ole vielä kun sormella hipaissut mutta hyvältä vaikutti tämäkin. Tajusin nimittäin että multa puuttuu kokonaan varjostuspuuteri edellisen hajottua, joten olihan sitä uus saatava.


Kokeiluun tuli myös Nyxin Stay Matte But Not Flat puuteri. En ole aikoihin kokeillut tommosia, joten saa nähä miten onnistuu. Puuteri lähtee tänään käyttöön, joten tulen sitten päivittelemään millainen oli. Toki tuolla ulkona sataa että se saattaa vaikuttaa vielä omalla tavallaan.


Viimeisenä mut ei yhtään sen vähäisempänä kokeiluunn tuli Inglotin Under Makeup Base. Olen kokeillut viime aikoina niin monia primereitä ja etsinnässä on edelleen se täydellinen. Josko se olisi tämä? Tämäkin lähtee tänään kokeiluun, niin pyrin tästäkin kertomaan mahdollisimman pian!

Nyt kaikki joilla on kokemuksia näistä saa jättää kokemuksensa alas tai kertoa muita vastaavia hyviä tuotteita, niin pääsen ens kerralla taas kokeilemaan uutta!

4 kommenttia:

 1. Oon jo pitkään halunnut tuon luomiväripaletin ♥ Kaikki sävyt näyttää niin ihanilta ja just sellasilta, mitä tulis käytettyä :D Muutenkin oot tehny tosi kivoja ostoksia!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on kyllä ihan super ihana! Itsekin tykästyin ja kun oli niin halpa, niin oli pakko saada! :D

   Poista
 2. Cocopandasta oon itsekin tilannut meikkejä ja ihonhoitotuotteita. :) toi MakeUp Revolutionin luomiväripaletti näyttää ihanalta, tosi nättejä sävyjä ja varmaan sopii hyvin arkimeikkiinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Itellä kans Cocopanda ollut ykkönen, varsinkin kun siellä tosi hyvin jatkuvia tarjouksia! Joo kyseinen paletti on kyllä todella ihana :)

   Poista