Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 20. elokuuta 2020

TÄYDELLISET YHDISTELMÄVAUNUT

Lastenvaunut - se kallein sekä monesti myös isoin hankinta, mikä täytyy tehdä ennen vauvan syntymää. 

Aika alkuraskaudesta jo tuli linjoja pitkin esille, että kälyni on myymässä heidän Emmaljungia, joten me päädyttiin sitten ostamaan ne heiltä. Asioista tietämättömänä oletin, että tämä juttu on siinä ja sitä ei sen enempää tarvitse miettiä.
Melko pian kuitenkin selvisi, että en saa peukaloni vuoksi Emmaljungan runkoa kasaan eli mulle yksin autolla liikkuminen olisi lähes mahdotonta sen vuoksi. Jossain vaiheessa sitten havahduin myös siihen, että mikäli kaukalon haluaa kiinnittää runkoon, jää se todella matalalle. Itse olen lyhyt, mutta silti tuntui, että se jää jonnekin polveakin alemmas. Se ei sitten oikein omaa silmää miellyttänyt eikä tuntunut myöskään järin käytännölliseltä. Tällöin aloin vaivihkaa selailemaan nettiä, että onko edes olemassa vaunuja, jossa se kaukalo jäisi korkeammalle. Sitten se tapahtuikin - rakastuin ensisilmäyksellä!
Jatkossa jokaisella Lastentarvike käynnillä kattelin ja ihailin sekä testailin ja rakastuin joka kerta yhä lisää.

Rakkauteni kohteeksi tosiaan osui Stokken Trailz yhdistelmävaunut. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ne kuitenkin tilaamaan, mutta tilasin pelkästään rattaat, sillä ajattelin ne lähinnä kaupassa käyntiin, jotta saa kaukalon kiinni. Lenkkeilyyn mulla oli edelleen ne Emmaljungat. Remin ollessa lähemmäs 3 kuukautta lisäksi tuli kuitenkin myös vaunukoppa, sillä oli hankalaa lähteä jonnekin pidemmäksi aikaa, sillä kaukalossa ei saisi järin kauaa istuttaa lasta.

Stokke Trailz plussat

Renkaat - trailzeissa on ilmakumirenkaat ja kääntyvät etupyörät, jotka pystyy lukitsemaan. Näiden ansiosta vaunut kulkevat todella helposti ja näppärästi sekä rullaa eteenpäin super kevyesti. Vaikka kaupassa olisi kuinka ahdas väli niin siitä mahtuu kääntymään. Kulku on myös todella vaivatonta esim. keskustan mukulakivillä. Nämä on myös todella helpot täyttää.
Vaunukoppa - Koppa on todella tilava, pehmeä ja super helppo käsitellä. Hyvät kantoremmit, joiden taskuja itse käytän myös tavaroille, sillä ovat sen verran tilavat. Kopan reunassa(kuva havainnollistaa) on myös pienet taskut, joihin usein pistän esim. nenäliinapaketin. Kuomua pystyy vetoketjun avulla suurentamaan, mikä on myös todella iso plussa aurinkoisina päivinä. Paino sekä kasattavuus - Kaikki painaa todella vähän, sekä runko että koppa ja ratasosa. Runko on todella helppo kasata autoon, joka helpottaa minun kulkemista suuresti.
Koppa on todella helppo asettaa paikoilleen sekä irrottaa rungosta. Myös kaukalo on helppo kiinnittää adaptereihin ja irrottaa niistä.
Korkeus - Rakastan sitä, että ne on niin korkeat! Moni sanoo, että Trailzit ovat hyvät pitkälle ihmiselle, mutta olen eri mieltä näin 160 cm lyhyenä. Ihan parasta, kun R on lähellä eikä tarvitse kurotella alaspäin, kun tutti tippuu tms.
Koko - Vaunut on ihanan pienet eikä liian isot möhkäleet. Runko kasattuna myös todella näppärän kokoinen.
Valikoima - Erilaisia väri vaihtoehtoja on paljon, myös nahka elementtien värit voi valita.
Meillä värinä on Black Melange, joka on ainakin minun mielestäni todella kaunis. Myös lisävarusteet, joita on todella laajasti, kuten esimerkiksi varjo, hoitolaukku yms. voi valita väriltään vaunuihin sopivaksi.
Asennot - Ratasosa ei ole meillä vielä käytössä, mutta odotan sitä jo kovasti. Ratasosan saa sekä kasvot- että selkä menosuuntaan. Kasvomenosuuntaan ratasosan saa lepo- ja istuma-asentoon ja selkämenosuuntaan ollessa sen saa makuu-, lepo- sekä istuma-asentoon. Myös työntöaisassa on todella paljon eri vaihtoehtoja.
Tavarakori - Ihan mielettömän tilava sekä tukeva tavarakori! Sinne mahtuu vaikka ja mitä eikä tarvitse murehtia, että laahaako kori pian maassa.
Materiaalit - Kankaat sekä alumiinirunko kummatkin tuntuvat todella laadukkailta ja mieluisilta. Runko ei ole mikään pilipali vaan todella tukeva. Kankaat istuvat todella hyvin ja vetoketjuilla on tehty asioista todella helppoa. 

Stokke Trailz miinukset

Vaunukoppa - Vaunukopan ainoaksi miinukseksi koen, että päällistä ei pysty taittamaan puoliksi niin, että se ei ole kokonaan päällä. Päällinen on melko pitkä ja koppa syvä, joten tuntuu, että lapsi katoaa sinne, kun se on kokonaan päällä. Mikäli lapsi nukkuu se ei ole ongelma, mutta hereillä ollessa hieman hankala.
Koko - Vaunukoppa on tilava, mikä on todella positiivista, mutta se vie myös paljon tilaa autossa. Vaikka meidän farmari bmw:n takakontti on melko iso, saa vaunukoppaa asetella, jotta myös runko mahtuu hyvin.

Sen enempää negatiivista sanottavaa mulla ei sitten Trailzeista olekaan. Pitänee sitten, kun ratasosa tulee käyttöön, päivitellä vielä käyttökokemuksia siitä, mutta tällä hetkellä olen aivan rakastunut ainakin tähän set upiin.
Meillä tosiaan jäi Emmaljungat kotona lenkkeily käyttöön, sillä ne on ihan huiput maastossa kulkemiseen, Stokket sitten kulkee mukana, kun jonnekn tulee lähdettyä. Sunnuntaina lähdetään reissuun ja mukaan lähtee pelkät Trailzit eli nyt saa myös niillä vielä entistä enemmän kokemusta maastossa liikkumisesta.

Minulta ihan täydet suositukset Stokke Trailzeille,  ovat todellakin rahansa ja kehujensa arvoiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti