Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 14. marraskuuta 2017

HEIJASTINKAUPPA.FI

Viikkohan tässä on taas vierähtänyt ja joulukuu tekee tuloaan. Välissä ollaan keretty oikein isolla porukalla viettämään tupareita, saatiin siis melkein 30 henkeä mahtumaan tähän meidän asuntoomme.. Nyt kun tuparitkin on jo pidetty ja muutosta on reilu kaksi kuukautta, pitäisi varmaan tännekin suunnalle postausta tehdä. Kolmas huoneemme on kuitenkin vielä niin keskeneräinen ja olen saanut harmaita hiuksia sen myötä, niin sitä postausta on vaan siirtänyt.

Tänään olen kuitenkin vähän eri asialla. Joulu tekee tuloaan, mutta pimeys ulos on jo saapunut. Tämä tarkoittaa sitä, että heijastin pitäisi meiltä jokaiselta löytyä. En ole aikaisemmin hirveän innoissaan sitä ajatellut tai edes välttämättä tajunnut. Tänä vuonna pienen kummityttöni lahjaan oli etsittävä tietynlainen heijastin. Etsintöjä tehdessä törmäsin Heijastinkauppa.fi-sivustoon. Sitä tutkiessa löysinkin sitten, että siellähän on aivan upeita heijastimia!


Kummityttöni joululahjaan tilasin tosiaan Muumipapan, sillä ne on kuulemma nyt IN. Itselleni tilasin LifeSaverin Bambin. Vielä en ole omaani saanut edes käyttöön, sillä ulkona on tullut liikuttua sen verran vähän, että sitä ei oo tullut laitettua - varsinkin kun autolla liikkuessa takki vaihtuu noin joka päivä :D Olen kuitenkin todella vähän ihmisillä edes nähnyt heijastimia kun ulkona liikkuu, joka on varsinkin autosta katsoessa välillä jopa melko pelottavan näköistä. Ikinä kun ei tiedä milloin joku päättääkin kääntyä jostain ja ei vaikka kuule autoa musiikkia kuunnellessa..
Heijastinkauppa.fi:stä löytyy todella moneen makuun heijastimia, joten kannattaa käydä ehdottomasti tsekkaamassa! Ensimmäisestä tilauksesta saatte myös -20% alennuksen, joten tilaus ei tule edes kalliiksi. Heijastin on myös aina hyvä idea joululahjaan eli sieltä saa myös halvalla, mutta erittäin käytännöllisiä joululahjoja!


1 kommentti:

  1. Oi, ihania heijastimia! Tuo Bambi olisi varmasti omalle siskontytölle todella mieluinen, kun heidän perheestään löytyy pikkuinen kiinanharjakoira joka kantaa samaa nimeä :D ♥

    VastaaPoista