Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

WEEK VIA SNAPCHAT

Taas olisi tämän postauksen aika, jolloin pääsette mukaan ihmeelliseen mystoryyn. Blogiin en tuo läheskään niin yksityiskohtaisesti elämääni kun sinne, joten välillä on ihan kivaa tuoda myös se puoli tässä muodossa tänne.
Tässä siis tulee juuri kulunut viikkoni snäpin kautta eli sunnuntain viimeiset mahdolliset snäpit tulevat tästä puuttumaan.


Maanantai aamu alkoi herkutellen, sillä mulle iski nälkä ja lähikaupassa ei ollut mitään suolaista leipää. Pakko myös lisätä, että tuo kyseinen smoothie on aivan törkeän hyvää - kannattaa maistaa! Päivä meni töissä, jonka jäkeen kävin treenaamassa pt:n kanssa. Pakko myöntää, että kyseessä oli sellainen treeni, etten ois uskonut, että se minut niin rikki saa. Kyseessä oli myös elämäni  ensimmäinen treeni, jolloin mulle tuli todella paha olo ja kuvittelin oikeasti oksentavani.. :D


Mun tiistai alkoi taas erikoisimmassa merkeissä, nimittäin Kirurgisella käsikirurgin tapaamisella. Tämän kerran myötä aikoja tulossa vielä kaksi, saa nähä milloin siellä ravaaminen loppuu kokonaan. Päivään mahtui myös töitä sekä teoriatunnit autokoululla. Illan kotona vietin laittaessani muutaman päivän ruuat valmiiksi, sillä nykyään päivät ovat niin pitkiä. Kotiin päästäessä arkena nykyään haluaa vaan syödä, käydä suihkussa ja mennä nukkumaan.. Odotan, että tämäkin ajanjakso elämässä loppuisi.


Keskiviikkona oli kauan odotettu päivä, nimittäin kynsihuolto. Kynnet olivat kasvaneet jo niin paljon, että pikkuhiljaa alkoi tuntumaan jo pahalta - eikä se tietenkään hyvältäkään näyttänyt.. :D Pitkillä ja melko yksinkertaisilla, mutta aivan upeilla tulin sieltä taas pois!


Torstaina puin ensimmäistä kertaa päälleni neuleen, jonka käyttöä olen jo hetken odotellut. Noh, neuleesta paljastui sitten tämä yllä näkyvä ongelma. Myös työpisteeni oli aivan täynnä glitteriä sekä kaikenlaista karvaa.. Jatkossa tätä ei siis ainakaan mustien housujen kaveriksi laiteta. Siitä huolimatta tämä neule on yks lemppareista. Torstaina mulla oli määrä olla myös ajotunti, mutta järkyttävän myrskyn vuoksi päätettiin sitten siirtää sitä, jonka myötä siirtyi myös mun simulaattiori perjantailta. Sain siis sopivasti viikolle kaksi päivää jolloin ei tarvinnut missään käydä tai mitään tehdä.


Perjantaina oli kyseessä lakko päivä ja olin harvinaisen onnellinen, että asun junaradan varressa. Sopivasti tietenkin myös lakon kanssa samaan aikaan VR:llä oli kaikenlaista, joten myös junat olivat myöhässä. Poiketen mun arvailusta, junat eivät kuitenkaan olleet kovin täynnä. Illalla päätin vihdoin alkaa tutkimaan puhelimeeni liittyviä juttuja, joten jonotin sitten Telialla chatissa pienen tovin.. :D
Sen jälkeen mietiskelin perjantai illan kunniaks kaikenlaisia juttuja, jolloin tuli ikävä vanhoja kunnon kotibileitä sekä vanhaa kunnon BK:tä.


Launtai aamuna pitkään nukkumisesta ei jostain syystä tullut mitään, joten melko varhain olin jalkeilla juomassa kahvia. Launtaina mentiin selvittelemään Telialle vähän lisää puhelin sekä liittymiä juttuja, jonka myötä onneks asiat selvisi. Jumbon Citymarketissä tarjottiin myös kyseistä uutta Novellea, josta mieleeni tuli lähinnä viina tai sellainen kupliva jonka sekoittaisin alkoholiin.. :D
Loppu launtai meni hetken Emma gaalaa fiilistäessä, leffaa katsoessa ja jo ennen puolt yötä nukkumaan mentäessä. Melko rauhallinen launtai siis vaikka alunperin tarkoitus oli tehdä vähän kaikkea, mutta välillä on ihan hyvä olla vaan kotona.


Sunnuntain olen myös viettänyt pitkälti kotona sohvalla maaten, sillä yritän ottaa kaiken irti lepäämisestä ennen tulevaa viikkoa. Tiedossa on nimittäin taas hurjan pitkiä päiviä ja paljon tekemistä.. Eli ei auta kun syödä ja nukkua hyvin, jotta jaksaa myös ensi viikon yli viikonloppuun asti.

Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu ja uudesta viikosta
tulee aktiivinen sekä mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti