Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 20. maaliskuuta 2018

PHOTOSHOOT + KUULUMISIA


Tätä vuotta on mennyt kohta neljä kuukautta - aivan hullua. Aika on mennyt todella nopeasti ja tuntuu, että aika on mennyt vähän liiankin nopeasti. Tuntuu, että en koko alkuvuonna ole saanut juuri mitään aikaiseksi. Toki ensimmäiset kuukaudet elämäni pyöri uuden työni, autokoulun sekä treenin ympärillä,  joiden päälle painoi jatkuva hullu väsymmys. Lähestulkoon koko alkuvuoden menin nukkumaan viimeistään kello kymmeneltä sillä muuten ei ollut toivoakaan jaksaa.
Tilanne muuttui taas noin kuukausi sitten ja siitä asti ollaankin eletty melko hektistä elämää, mutta onneksi rennompaa sekä ei niin väsynyttä elämää. Autokoulu on loppusuoralla ja väsymys ei paina enää niin pahasti.


Treenit on alkanut sujumaan taas paremmin ja aloitettiin kahden kuukauden voimakausi tähän keväälle. Sain joskus kommenttia, että olisi kiva kuulla enemmän mun treenaamisesta niin nyt voi jossain tulla kertomaan mulle, että mitä siitä voisin kertoa! Tällä hetkellä työn alla on jo ruokavalioon sekä lisäravinteisiin liittyvä postaus eli puhtaasti treeni aiheinen on vielä täysin nolla tasolla.
Tämän hetkiset treenit on melko rankkoja verrattuna edeltäviin ohjelmiin, mutta ehkä saan näillä taas lisää tuloksia aikaan!


Peukaloon käytiin alku viikosta katsomassa proteesia, jonka testi version pitäisi saapua neljän viikon sisään, jolloin sitä kokeillaan hetken ja katsotaan sitten eteenpäin. Sormen hermovaurion helpottumista odotan edelleen joka päivä ja toivon, että tulee päivä kun se helpottaisi - edes vähän. Jollain tavalla sen kanssa on ainakin oppinut jo elämään paremmin.


Matka Englantiin lähestyy ja innostuin sopivasti tässä bujoilusta, joten sitä on käytetty nyt paljon. Jossain vaiheessa ehkä voisin myös tänne tuoda tota omaa bujoa jonkun verran, vaikka ainakin tällä hetkellä se on itselläni vielä semmonen koti kalenteri sen ns. oikean kalenterin rinnlla.
Matkalle on nyt hetken aikaa etsitty sopivaa takkia, mutta etsintä ei oo vielä tähän päivään mennessä tuottanut tulosta. Takit ovat muutenkin ollut yksi melko iso päänvaiva tässä hetken, sillä treenailun myötä moni takki on ihan tässä neljän kuukauden sisällä jäänyt mulle pieneksi. Syksyllä siis on edessä vararikko sekä kaappien täydennys.
Uusia postauksia eri aiheista tulossa monia, mutta muistakaa kertoa, mikäli toiveita treeni postauksen tai minkä tahansa muun postauksen suhteen tulee mieleen!


Muistutan vielä IDEALOFSWEDENIN alennuskoodista eli kannattaa käydä tilaamassa heidän upeasta spring collectionista omat suosikit kun halvemmalla saa.

♥ Koodilla " MBEG1H " saat 20% alennuksen tilauksestasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti