Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 17. maaliskuuta 2018

SWISSCLINICIN DERMAROLLER + ALENNUSKOODI


 Mukavaa lauantaita! ♥Tulen tällain pikkaisen myöhässä, sillä tämä buumi on ollut jo viime vuonna. Nimittäin mikroneulaus buumi dermarollerilla.
Sain kuitenkin testiin SwissClinicilta dermarollerin, joten ajattelin että no miksi ei! Joskus aikoinaan olen itse haaveillutkin tästä, mutta en kai sitten vaan raaskinut sitä ikinä tilata. Useasti myös olen ajatellut varaavani ajan ihan hoitolaan, mutta se taas on hinnan takia jäänyt pelkäksi ajatukseksi. Nyt sitten kun sain mahdollisuuden tätä kokeilla, en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Jokainen nainen varmasti tavoittelee tasaista, kuulasta sekä kaunista ihoa – ainakin suurin osa meistä. Itseltäkin löytyy aknea taustalta, joten oikein mielenkiinnolla kokeilen tällaista vaihtoehtoa kaikkien ihohoitotuotteiden ohella. Tässä siis tosiaan rikotaan ihon pintakerros Rollerista löytyvillä neulaksilla. Olen nyt saanut tämän itselleni käyttöön keskiviikkona eli muutaman päivän ajan kokeillut ja vaikka alkuun luulin, että tämä sattuisi – ei se satu. Pikkaisen jännän tuntuinen ja ihon herkistä kohdista toki kirpaisee pikkaisen, mutta enimmäkseen tunne on ihan miellyttävä.  Tällä tosiaan rullataan joka suuntaan, jotta ihoa rikkoontuu kaikkialta tasaisesti. Voimaa ei kuitenkaan kannata käyttää, vaan tehdä ihan kevyitä liikkeitä. Rullauksen jälkeen kannattaa käyttää omalle iholle sopivaa seerumia. SwissClinicilta löytyy toki myös oma seerumi, mutta itse en sitä matkaani napannut.
Seerumin kävin itselleni hakemassa ihan vaan kaupasta. Testiin lähti siis L300 seerumi hyaluronic reneval ja perusteina ihan se, että olen paljon hyvää L300 kuullut ja se vaikutti kaikista parhaimmalta sillä hetkellä. Myös se on tuntunut naamassa todella hyvältä!Hygienian kanssa kannattaa olla tarkka, muistakaa pestä kätenne, puhdistaa roller joka kerran jälkeen sekä säilyttää sitä omassa kotelossaan! Tilauksen mukananne saattekin oman puhdistusaineen, jota kannattaa muistaa käyttää.
Nyt pyrin itse kokeilemaan rolleria muutamien kuukausien ajan rollailemalla 5-7 kertaa viikossa. Itse teen tämän aina iltaisin suihkun jälkeen, sillä kasvoihin nousee pientä punoitusta. Tulen sitten kertomaan huomasinko millaisia vaikutuksia pidemmältä ajanjaksolta, tällä hetkellä kasvot ovat ainakin olleet aina käsittelyn jälkeen todella pehmeät.Jos joku muukin on haaveillut mikroneulauksesta kotona niin nyt teillä on mahdollisuus tehdä se halvemmalla!
Nyt saatte koodilla ” SWISSCLINICCFX ”  -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista eli nyt kannattaa käydä hyödyntämässä alennus, mikäli SwissClinicin rollerista ja heidän ihonhoitotuotteista haaveilee!
Tällä saa hyvin pienen ylellisyyden hetken tuotua koti kylppäriin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti