Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 10. toukokuuta 2018

MANCHESTER UNITED


Mainitsin York postauksessa, että kyseessä oli ns. pakko matka. Kyseessä siis oli tosiaan fudiksen ympärille rakennettu matka, sillä hulluna naisena olin mennyt hankkimaan jalkapallopeliin liput. Miksi? – no en tosiaan tiedä!
Ostin viime vuoden syksyllä liput Manu-West Bromwich Albion peliin 14.4. Peli sitten lopulta siirrettiin 15.4 sunnuntaille, joten sitä sai odottaa vielä hetken pidempää. Lippujen saaminen pelotti mua itseäni aika paljon. En tiennyt _yhtään_ mitään siitä mitä kautta tommoiset liput hankitaan ja sanotaanko näin, että en ole ikinä googletellut yhtä asiaa näin paljon. Liput hankin lopulta EazyFootballin kautta. Siinä vaiheessa, kun olin maksanut omaisuuden lipuista, aloin pelkäämään sitä, että entä jos niitä ei koskaan toimiteta? Hotelliin puolesta asiassa olikin pientä sähläystä, sillä he eivät heti löytäneet lippuja ja kerkesin jo panikoimaan, että mitä nyt tehdään!? Liput kuitenkin löytyi lopulta ja saatoin tuntea miten kivi tippui sydämeltä.


Tiedossa oli, että stadionille on lähdettävä reilusti etuajassa. Siitä varoitettiin ihan julkisen liikenteen yhteydessä ja oli varauduttava Manun kaupassa vierailuun ja siihen, että siellä saattaa olla melko ruuhkaisaa juuri ennen peliä. Kauppa oli kyllä todella todella ruuhkainen ja liikkuminen oli hieman hankalaa. Kaupasta jäi siis ainakin itselläni suurin osa näkemättä, vaikka kyllä siellä jotain ihania juttuja silmään pistikin ja mukaankin lähti oma Manun huppari. 


Stadion oli aivan mielettömän näköinen. Mulla ei siis ollut entuudestaan juuri mitään käsitystä siitä minkä kokoinen tuollainen stadion todellisuudessa on. Siihen kun ensimmäisen kerran astui katsomoiden ylätasanteelle aikeissa etsiä omat paikat, päätäkin taisi hieman huimata.


Näkymä oli upea! En ole juurikaan mikään fudis fani, mutta kokemus oli silti ihan huippu. Suosittelen jokaiselle, jolla on joskus mahdollisuus mennä katsomaan tuon luokan fudis peliä, että kannattaa mennä vaikka ei fani olisikaan. Toki mikäli ei pelistä mitään ymmärrä saattaa myös kokemus hieman mennä ohi.. :D
Itse olen kuitenkin super ilonen, että sain tuollaisen kokea ja ehdottomasti lähtisin uudestaan mikäli joskus sellainen tilanne eteeni tulisi. Mielelläni toki menisin ensi kerralla katsomaan sellaista peliä, jossa peli ei olisi täyttä sähellystä ja muutama maalikin saatais aikaan, harmi kun sitä ei voi valita etukäteen.. :D Suosittelen kuitenki kaikille lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti