Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

perjantai 19. lokakuuta 2018

IHONHOITORUTIINIT


Sunnuntaina jaoin tänne mun täydellisen sunnuntain, jossa kerroin saunassa käynnistä ja siitä, että sen jälkeen tuli hoidettua ihoa. Ihonhoitoon liittyvä kuva oli peräisin mun instagram storysta, josta tuli paljon kysymyksiä vielä pitkin viikkoa. Siitä inspiroiduin ja ajattelin, että tulen pitkästä aikaa näyttämään millä hoidan omaa ihoani.


Keräsin tähän kuvaan kaikki tuotteet, joita tällä hetkellä käytän. Tuotteita on suht paljon, sillä tykkään vaihdella tuotteiden välillä paljon. Myöskään en ole millekään tietylle merkille uskollinen vaan tuotteita löytyy Cliniquelta, The Body Shoplta, SwissClinicilta, Dermosililta sekä Lorealilta. Muiltakin merkeiltä löytyy kaapeistani tuotteita, mutta nämä tähän valikoituneet ovat nyt tämän hetken suosikkeja.


Puhdistan kasvot aamuin illoin joko Cliniquen kasvovedellä tai SwissClinicin puhdistusgeelillä. Cliniquen tuotteita olen jo käyttänyt useamman vuoden ja tämä kasvovesi, sekä muut merkin kasvovedet, ovat jo vanhoja tuttuja ja sellaisia johon voin aina luottaa. Mulla on itselläni ajoittain suhteellisen rasvainen iho, joten tämä auttaa siihen hyvin. Tämä kasvovesi kuorii hellästi samalla poistaen kuolleet ihosolt ja raikastaen ihoa.
SwissClinicin Micellar Cleansing Gel on vielä suhteellisen uusi tuttavuus, mutta tykkään tästä todella kovasti. Geeli puhdistaa todella hyvin viimeisetkin meikinjäämät kasvoilta ja on koostumukseltaan todella kevyt. Puhdistaen epäpuhtauksia tämä samalla kosteuttaa ihoa.


Olin joskus todella laiska kuorimaan ihoa, mutta nyt olen saanut senkin onneksi hyvin mukaan rutiineihin. Vaihtelen muutaman kuorinnan välillä tällä hetkellä, vaikkakin ostoslistalla odottaa muutama uusi. Lorealin kuorinnoista avasin salaisen arkkuni tänne jo keväällä, kun sain itse ensimmäisen kerran nuo Smooth Sugar sarjan kuorinnat kokeiluun. Kerkesin yhdestä kuorinnasta kirjoittelemaan tänne ja viimeisen kahden jäivät tulematta, tosin nyt vasta olen niistä edes kunnolla päässyt jyvälle.

Mun lemppari noista kolmesta on edelleen tuo, josta tässäkin jo kirjoitin, eli tuo vihreä, josta löytyy kiiviä.

Viimeisenä, mutta ei sen vähäisempänä, tuo The Body Shopin Vitamin C sarjan Glow Boosting Microdermabrasion kuorinta. Tämän olen pitänyt itselläni ns. suihkukuorintana. Tämä on tosi hellävarainen ja kevyt, joten on helppoa nopeasti vetää tällä suihkussa kevyt kuorinta silloin kun kasvot tuntuvat liian rasvaiselta ja siltä, että ovat kuorinnan tarpeessa. Tätä käytän useasti silloin, kun ei ole niin paljon aikaa, että tekisin suihkun jälkeen kunnon kuorinnan, mutta haluan kasvoista kuitenkin pikkasen freesimmät.  


Tästä SwissClinicin Rollerista tuli todella paljon kyselyjä Instagramin puolella, josta postauksen ideakin lähti. Roller on tosiaan ollut mulla nyt käytössä keväästä asti ja jäänyt ihan yhdeksi lemppariksi ihonhoitomuodoista. Rollerin toiminta tosiaan perustuu siihen, että jo muutaman minuutin käytön aikana rulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia. Kanavien ansiosta ihoon imeytyy käsittelyn jälkeen seerumi tai geeli jopa 300% enemmän. Skin Roller stimuloi sidekudoksen ja ihosolujen syntymistä, mikä taas puolestaan silottaa epätasaisuuksia. Rollerin käyttö myös lisää kollageenituotantoa ja parantaa verenkiertoa. 
Käytän yleensä rolleria yhden viikon ajan putkeen, jonka jälkeen annan ihon levätä viikon. Myös SwissClinicin sivuilla on suosituksena "Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Jatka hoitoprosessia 12 viikkoa ja arvio sen jälkeen tuloksia."
Tämä on ehdottomasti ollut iso apu mun omassa ihonhoidossa. Tämän avulla ihossani on vähemmän epäpuhtauksia ja ihoni on huomattavasti sileämpi!  


Kasvorasvoina mulla on käytössä Cienin perus kosteuttava rasva, jota yleensä käytän jos meikkaan. The Body Shopin Vitamin E rasvaa käytän meikittöminä päivinä sekä naamioiden yms jälkeen. Cliniquen kosteuttava rasvaa käytän iltaisin sekä enemmän silloin, kun iho on kunnon kosteutuksen tarpeessa.




Nämä kaksi Dermosilin seerumia ovat täysin uusia tuttavuuksia, mutta olen myös ne saanut mukaan ihonhoitorutiineihin pikkuhiljaa.
Anti-Stress seerumi tuo todella kivan virkistävän tunteen naamalle ja virkistää kasvojen ilmettä paljon. Saa nähdä miten virkeältä näytän pidemmän käytön jälkeen! Toisena tuotteena on Skincomfort glowing seerumi, joka tekee ihosta todella pehmeän ja nimensä mukaisesti antaa kivaa hehkua kasvoille. Käytän itse kumpaakin seerumia vaihtelevasti iltaisin juuri ennen kun hyppään sänkyyn.

Toivottavasti tykkäsitte ja saitte jotain uusia vinkkejä myös omaan ihonhoitoon ♥
PS! Mikäli kiinnostuksenne herää SwissClinicia kohtaan niin koodilla "SWISSCLINICN45" saatte -20% tilauksestanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti