Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 7. marraskuuta 2018

HIUSPROJEKTI/HAIRWELL STUDIO PART 3


Mun hiusprojekti sai jatkoa taas eilen. Olin kuukausien ajan ollut varma, että värjään tummemmaksi takaisin. Kunnes ilta ennen kampaaja tajusin, että hetkonen en olekaan enää asiasta varma. Useamman henkilön kanssa asiasta keskustelin enkä mitään apuja juuri saanut. Selailin paljon myös pinterestiä, mutta en vain millään keksinyt, että mihin sitä nyt sitten päädyn. 

Penkkiin istuin sanoen Hegelle, että en tiedä mitä tehdään, kunhan tehdään mun järkyttävälle juurikasvulle jotain. Tiesin onneksi, että tukasta tulee ihana, tehtäisiin sille mitä tahansa. Tuntuu hyvältä, kun on kampaaja, johon voi luottaa 100% ja tietää, että lopputulos miellyttää.
 




Otin erikseen maanantai iltana kuvat juurikasvusta, jotta saan ne tänne esille, kun pääsen esittelemään uutta tukkaa. Itseäni tämä juurikasvu häiritsi niin suunnattoman paljon, vaikka muut vieressä höpöttivätkin, että ei se ole paha. Tukkaani ei siis tosiaan oltu värjätty kertaakaan heinäkuun jälkeen, joten olihan se siinä hetken saanutkin jo kasvaa. Ihan järkyttävän näköinen, kun heinäkuussa juureen oli laitettu tummempi väri, kun muuhun tukkaan, joten tukka näytti ihan raidalliselta. En ollut jaksanut enää kuukauteen käyttää myöskään hopeashampoota, joten tukka oli kaiken lisäksi myös keltainen ja oranssi sekä kaikkea siltä väliltä myös.



Juurikasvu värjättiin taas sellaisella sävyllä, että päästään mahdollisimman lähelle omaa sävyä, jotta juurikasvu ei olisi niin silmiinpistävä. Muuhun tukkaan tehtiin lisää raitoja tuomaan uutta ilmettä. Lopputulos oli täydellinen, aivan kuten oletinkin ♥
Mikäli kiinnostaa käydä katsomassa edeltävän kerran lopputulos, klikkaa tästä. Tukka on huomattavasti elävämmän näköinen, kun aikaisemmin ja huomattavasti terveemmän näköinen.
Sain myös kehuja siitä, miten hyvässä kunnossa tukkani on - jotain on hoidossa siis tehty oikein!
Kävin myös eilen hakemassa itselleni uuden hopeashampoon niin ei pääse tukka kellertämään.
Nyt on tukka loppuvuoden taas hyvin, joten odotan innolla alkuvuoden uusia tuulia ja ihania hetkiä H:n penkissä♥

Pääsette kurkkaamaan Hairwell Studion sivut tästä ja Timman kautta pääsette myös varaamaan omia aikojanne. Käyttämällä koodia"XCWAQT" saatte 5€ pois ensimmäisestä varauksestanne. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti