Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

1 WEEK TO GO

Reissu lähenee ja viikon päästä olen jo Amerikan puolella! Hullua miten nopeasti aika kuluu ja asiat lähestyy. Palatessani Jenkeistä jouluun on enää alle kuukausi ja vuoteen 2019 enää reilu kuukausi. Kohta pääsee taas kokoamaan ajatuksia sekä muistoja siis vuodelta 2018. Keskitytään nyt kuitenkin vielä toistaiseksi niihin asioihin, jotka voidaan sitten laittaa siihen 2018 muistojen listalle.

Olen tehnyt melko paljon valmistuksia lennon ja lähdön kannalta, jotta se sujuisi mahdollisimman helposti. En ole kovin paikallaan istuvaa tyyppiä, joten 9h lento pikkasen hirvittää. 
Ihan ensimmäisenä lähdin hakemaan jotain mukavaa, mutta silti hyvännäköistä verryttelyasua. Halusin, että voin rauhassa istua ja nukkua matkan, mutta näyttää silti 15h matkustelun jälkeen lopulta näyttää ihmiseltä. Etsin alun perin Nikeltä, sillä olin joskus nähnyt semmoisen jossain, millaisen haluaisin. Hankalan kuulosta, eikö? En kuitenkaan löytänyt millään, kunnes sitten törmäsin Stadiumissa UnderArmourin verryttelyasuun täysin sattumalta. IHASTUIN.  
 


Mietin settiä monet kerrat sen hintavuuden vuoksi enkä ollut varma mihin päädyn. Onneksi päädyin nämä kuitenkin hankkimaan, sillä nämä ovat aivan ihanat. En malta odottaa, että saan nämä ensi viikon lauantaina päälleni ja suunnata kohti lentokenttää. Näissä on monia hyviä teknisiä ominaisuuksia, joten varmasti tulevat olemaa myös myöhemmin yksiä lemppareita.   Toisena hankintana reissua varten on ihan ensimmäinen reppuni sitten ala-asteen. En ole oikein mennyt mukana tässä trendissä enkä ole ennen tätä edes repun ostamista harkinnut. Nyt kuitenkin koin, että käsilaukku ei tähän asustukseen ja tilanteeseen ole mikään paras ratkaisu. Sisälle on kuitenkin mahduttava kaikki kirjasta tietokoneeseen ja siltä väliltä.   
Etsin pitkään sellaista, joka olisi sopiva omiin tarpeisiin, mutta mikä myös miellyttäisi silmää. En yllättynyt, kun huomasin kääntyväni Guessin puoleen. Löysin kun löysinkin onneksi mieluisan. Tätä kerkesin testaa nyt kahtena päivänä tällä viikolla ja on kyllä super mukava ja mahtuu hirmu paljon tavaraa sisään.


Viimeisenä uusi kamera varustus. En ollut saanut aikaiseksi ostettua Olympukselle ennen tätä vielä mitään, Englannissakin kävin Canonin nauha kamerassa.. Nyt päätin, että on korkea aika hankkia oikea kamerapussi sekä nauha Olympuksellekin niin sujuu tuo reissu vähän helpommin. Tuo pussi on siitä kätevä, että se suojaa hyvin, mutta ei siitäkään huolimatta vie niin pirusti tilaa. Canonille mulla oli iso kunnon erillinen kassi ja olihan se valehtelematta melko rasittavaa, kun joutui sitä sitten mukanaan raahaamaan.     


Valmistelujahan on toki tehty näiden lisäksi paljon muitakin. On tullut hankittua uusi matkalaukku Samsoniteltä, jotta kaikki ostokset mahtuvat ja matkalaukku itsessään ei painaisi liikaa. Tukka laitettu reissukuntoon ja kynnetkin saa kuntoon vielä sopivasti ennen reissua! Hullua ajatella, että enää yhdet kynnet sitten tälle vuodelle eli vuosi on ihan just ohi!

Odotan reissua kyllä oikein innolla. Niin paljon nähtävää ja koettavaa,
tuun todennäköisesti reissun jälkeen sitten hehkuttamaan tänne, kun tuskin reissun päällä postaan. 
Halutessaan voi kuitenki seuraa mun reissua ihan reaaliajassa instagramin tai snapchatin puolella ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti