Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

perjantai 11. tammikuuta 2019

2018: kummallinen


Olen elänyt hiljaiseloa nyt hetken ja aika lailla koko vuoden viimeinen kuukausi meni hiljaisuudessa. Elämä on pyörinyt pyörremyrskyä ja ympyrää enkä ole oikein löytänyt itselleni hetkeä, jolloin oisin päässyt kirjoittamaan. Olen viime aikoina tuonut omia negatiivisia tunteita melko avoimesti esille muualla somessa sekä mun läheisille normaalia enemmän. Jotenkin ei sitten ole ollut fiilistä tulla tänne bloginkin puolelle masistelemaan. Nyt päätin kuitenkin vihdoin avata koneen ja päästä yli tästä vaiheesta. Multa jäi Jenkkien postaukset kesken enkä myöskään päässyt tekemään yhteenvetoa vuodesta 2018, mutta ajattelin tehdä tähän pienen yhteenvedon nyt, hieman myöhässä, mutta silti.
Viimeinen 1,5 kuukautta on ollut semmoista isoa negatiivisuuden tulvaa ja milloin mikäkin on ärsyttänyt, joten ei oo tuntunut hyvältä tulla purkaa niit negatiivisia tunteita tänne. Sen lisäksi mulla on ollut myös isoja ongelmia saada kuvia koneelle.

TAMMIKUU
Tammikuusta mä en edes oikeastaan muista melkein mitään muuta, kun iltaa Elisan kanssa Luxissa ja ulkona. Aloitin silloin toki myös uuden työn, josta irtisanouduin heti kuukauden päästä syystä ja toisesta. Silloin opin, että mikäli jokin tuntuu jo aluksi kummalliselta niin se on sitä eikä siihen hommaan kannata sen enempää sitten lähteäkään.HELMIKUU & MAALISKUU
Nämäkin olivat täysin mitäänsanomattomat kuukaudet. Kärsin pahoista uniongelmista ja arki oli muutenkin melko haastavaa näihin aikoihin. Kokeilin paljon uusia ruokia ja aloitin yhteistyön Ideal Of Swedenin kanssa sekä Desenion kanssa. Vietin paljon aikaa kummitytön kanssa.HUHTIKUU
Huhtikuu oli melko hankala, kun yhtäkkiä piti eron myötä alkaa etsimään uutta asuntoa, jonka myötä sai stressata melko urakalla raha-asioita. Aloitin uudessa työpaikassa, josta en uskonut saavani sellaista kokemusta, jonka lopulta sain. Käytiin Englannissa katsomassa fudista ja nauttimassa maasta.


TOUKOKUU
Toukokuun alussa vietettiin vappua, joka oli huippu ilta. Aloitin mun hiusprojektin, jotta tukasta saataisiin vähän vaaleampi. Pyrin olee mahdollisimman paljon ulkona, kun säät oli niin huiput. Kävin kääntyy päiväreissun mökillä ja join paljon hyvää viiniä Löylyssä.


KESÄKUU
Kesäkuun aloitin lentämällä Rovaniemelle karkuun tätä pääkaupunkiseudun hulinaa sekä pääsin vihdoin muuttamaan, vaikka muuton olinkin itse kipeänä. Olin myös kaverin kissavahtina ja kirosin, kun mulla ei ole omaa karvapalleroa. Vietin todella montaa upeaa iltaa kavereiden kanssa. Olin pitkästä aikaa juhannuksena muualla kuin pääkaupunkiseudulla, lensin pariksi päiväksi Rovaniemelle kunnes tulin takaisin kotiin töihin.


HEINÄKUU
Vietin heinäkuussa viimisiä viikkoja työpaikassani ja onnistuin saamaan sieltä mukaani super hölmöt rusketusrajat. Kävin muutaman kerran juhlimassa ja vietinkin upeita iltoja uusien sekä vanhojen tuttujen kanssa. Palvoin aurinkoa sekä jatkoin mun hiusprojektia. Kävin myös kummityttöni kanssa Hietsussa. Olin viikon Rovaniemellä.


ELOKUU
Kävin Porvoossa vuosien jälkeen äitini ja mummini kanssa. Olin pitkästä aikaa myös kynsimallina Valerialle. Huomasin, että Linnanmäki ei ole enää ihan mun paikka, sillä jopa vuoristorata tuntui ihan liian hurjalta. Matkustin Viroon.


SYYSKUU
Syyskuu alkoi Virossa isoilla juhlilla ja jatkui sitten kotona mun omilla syntymäpäiväjuhlilla. Käytiin Elisan kanssa myös katsomassa Sami Hedbergin Show Apollossa.


LOKAKUU
Lokakuu oli melko täynnä ohjelmaa ja treeniä. Käytiin katsomassa Mamma Mia Sing Along Elisan kanssa ensiesityksessä sekä myöhemmin kävin vielä katsomassa sen kolmannenkin kerran äitini sekä mummini kanssa. Käytiin Elisan kanssa myös Ida Paulin & Kalle Kindrothin keikalla Circuksessa. Juhlittiin Valerian syntymäpäivää.


MARRASKUU
Vietettiin vihdoin Elisan tupareita ja mä lensin käymään Jenkeissä sekä olin melkein koko marraskuun kipeänä. Vietettiin myös pikkujoulu teemaisia tupareita.


JOULUKUU
Joulukuu oli valehtelematta vuoden vaikein kuukausi. Asiat menivät pieleen monilla tavoilla ja monilla osa-alueilla, mutta niistäkin vastoinkäymisistä onneks selvittiin. Kävin paljon ulkona. Vein kummityttöni Tonttujen Temppuradalle. Kävin Suomen itsenäisyyspäivänä Virossa. Vietin todella upean joulun. Lopulta vuosi myös vaihtui mukavissa merkeissä.


Opin vuodesta 2018 todella paljon ja kuvailinkin koko vuotta sanalla kummallinen. Elämässäni oli paljon kummallisia valintoja, paljon kummallisia ihmissuhteita sekä erittäin paljon kummallisia tilanteita. Opin, että aina ei kannata luottaa uusiin ihmisiin eikä päästää niitä niin lähelle nopeasti. Opin, että kaikki järjestyy kyllä aina. Opin myös treenaamaan ihan uudella tasolla sekä kuuntelemaan omaa kehoani. Opin uskomaan itseeni ihan uudella tavalla.
Uskon, että vuonna 2019 on myös paljon opittavaa ja, että tästä vuodesta ei voi kun tulla parempi! Edessä odottaa monia mielenkiintoisia reissuja mm. Espanjaan sekä Prahaan. Saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan!

Toivottavasti kaikkien vuosi on alkanut hyvin♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti