Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 26. tammikuuta 2019

KIRJAHAASTE 1/12 | IDIOOTIT YMPÄRILLÄNI

Viime vuonna pidin kirjahaastetta ja pääsin sillä vain puoliväliin valitettavasti. Tämän vuoden tavoitteena on päästä ainakin siihen 12 kirjaan ja jos onnistuisi lukemaan enemmän, sekin olisi oikein mainiota. Vähemmän Netflixiä ja enemmän kirjoja.
Listalla on monta uutta, mutta myös jo viime vuoden haasteessa olleita kirjoja, jotka jäivät sitten lukematta.
Aloitin nyt tammikuussa lukemaan kolmea kirjaa, sillä reissuun lähtiessä en viitsinyt enää ottaa tuota Jojo Moyesin Parillisia ja Parittomia mukaani, kun se oli jo valmiiks puolivälissä ja reisussa sain sitten luettua ton Idiootit ympärilläni kirjan, joten alotin kolmannenki.


Mun reissu kirjana tosiaan toimi tämä. Olin pitkään haaveillut tästä kirjasta, joten kun vihdoin sain sen ostettua juuri ennen matkaa olin varma, että tämä lähtee mukaan - oikea päätös.
Kirjan alku ei ollut ehkä kovin mukaansa tempaiseva, mutta jatkoin lukemista, sillä mitä enemmän eteenpäin päästiin, sitä mielenkiintoisammaksi kirja kävi.
Mikäli tämän tyyppiset kirjat, itsensä kehittäminen jne kiinnostaa niin tämä on ehdottomasti kirja, jota suosittelen kaikille! En ole nimittäin itse henkilökohtaisesti tainnut ikinä lukea yhtä mielenkiintoista kirjaa. Jos kirjaa lähtee lukemaan avoimin mielin niin äkkiä löytää mihin itse kuuluu ja kirjan edetessä alkaa myös huomaamaan, että "hei tuo on ihan kuin kaverini" tms.


Mulle itselleni ainakin kirjaa lukiessa aukesi moni tilanne menneestä ja koin monia ahaa elämyksiä ihmisten käytttäytymisen suhteen. Kirjan luettuani on jollain tavalla helpompi käsittää miksi toiset eivät toisinaan käsitä ollenkaan mitä haen takaa tai miksi heidän käytös ei kuulosta omaan korvaan kovin järkevältä. Kirja siis avas todella paljon silmiäni ja ajattelen monesta olleesta tilanteesta eri tavalla sekä toivon, että jatkossa osaan käyttää lukemaani myös hyväksi ja reagoida asioihin toisin.

  1. Sarah Knight -  Get Your Shit Together
  2. Kimmo Takanen - Murra Tunnelukkosi
  3. Kimmo Takanen - Tunne Lukkosi
  4. Jojo Moyes - Parillisia ja Parittomia
  5. Thomas Eriksson - Idiootit Ympärilläni
  6. Dave Crenshaw - The Myth of Multitasking
  7. John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle - Let it Snow 
  8. Erica Spindler - Riivattu
  9. Ian Rankin - Hiljaa Takavasemmalle
Loput vuoden kirjat ovat vielä toistaiseksi auki, sillä huomasin, että osa listalla olleista Erica Spindlerin kirjoista olenkin jo lukenut, joten täytyy vielä vilkaista mikä niiden tilanne on ja mitä listaan vielä päätyy. Kirjahyllyssä on toki muutamiakin, mitkä on lukematta, mutta ikinä ei voi olla varma mitä tekee mieli lukea. Ostoslistalla on tällä hetkellä myös Thomas Erikssonin - Psykopaatit ympärilläni. Täydennän siis listalle ainakin puuttuvat kolme kirjaa, mutta näillä yhdeksällä pärjätään varmasti alkuun.

Onko kukaan muu ottanut kirjahaastetta tälle vuodelle tai muuten vaan päättänyt lukevansa enemmän tänä vuonna? Mulle saa ehdottomasti heittää kirjavinkkejä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti