Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 29. syyskuuta 2016

Kuka? Miten? Missä?

Kuka minä sitten oikeastaan olen? 

Sanoin eilen että teen tämän tyyppisen postauksen teille, jotta ihmiset tietävät ketä seuraavat nykyään, niin vanhat kuin uudet. 


Olen siis tosiaan Virossa syntynyt nuori naisen alku, joka on 9 vuotta sitten muuttanut Helsinkiin. Nyt on sitten aika 1.10 jättää Helsinki ja siirtyä rajan toiselle puolelle - Vantaalle. Täytin juuri 14.9 19 vuotta. Opiskelen aikuislukiossa ja työskentelen samalla, firmaa en san kummemin tänne tule mainitsemaan.
Rakastan muotia, kauneutta ja kaikkea siihen liittyvää. Tatuoinnit on myös erittäin lähellä sydäntä, itseltäni löytyy tällä hetkellä kolme ja juuri 30.9 ollaan menossa hakemaan neljättä! Rakennekynnet on yksi mun isoista intohimoista myös, ollut jo hetken. Mitä terävemmät ja pidemmät, sen parempi!


Mun elämään kuuluu vahvasti mun perhe ja ystävät. Mulla on myös maailman upein kummityttö, kohta puolitoistavuotias. Hänen läsnäolo on mun elämässä ihan ehdottomasti ykkösujuttu! Toki koko perhe ja ystävät on mulle todella tärkeitä.


Kohta pääsen toivottavasti myös takaisin harrastuksen pariin ja myös valokuvaamaan ammattilaisen ohjeistuksella - toivotaan parasta! Valokuvata oon tykännyt vuodesta 2011, samoin oon tykännyt myös kirjottaa jo vuodesta 2012. Blogi onkin pyörinyt vähemmän ja enemmän kuvioissa jo siitä asti, tästä syystä blogilla on myös tälläinen nimi ja osoite - en ole koskaan vaihtanut. Olisikohan se ehkä paikallaan?


SHOPPAILU.. Mun pahin intohimo ja pahe. Tosin olen myös vuoden aikana yrittänyt uusia mun vaatekaappia toden teolla, joten pois myytyä on tullut vaatteita myös urakalla. Nyt kun on muutto käsillä, ostokset on tosin keskittynyt tuohon asunnon sisustukseen. Muuton ollessa ohi, olisi hetkeksi osattava lopettaa shoppailu hetkeksi. Ei välttämättä lopetettava kokoinaan, mutta ainakin vähennettävä todella suuresti!

Nyt varmaan jotenkuten oleellisimat asiat on kerrottu, niin ehkä tästä nyt päästään vauhtiin pikkuhiljaa! Ainakin tiedän jo pari tulevaa postausta mitä aion teille tehdä, mm. Justin Bieberin keikasta ja mun ostoksista, alku viikosta saakin ehkä tehdä jo jonkun sortin alustavan asuntopostauksen!
Mua voi seurata myös somessa, instagramista löydät minut nimellä adriannetome ja snapchatissa löydät minut nimellä adeee1. Snäppi on todella kovassa käytössä päivittäin, joten sieltä voi seurata mun elämää tarkemmin! 

4 kommenttia:

 1. Voisitkohan millään tehdä jonkunlaista videopostausta? :-)
  Kiva kun oot palannut, oon seurannut sun blogia jo vuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva kuulla! Ehkä nyt tää pysyy paremmin myös hallussa kun erilaiset olosuhteet :)
   Jossain vaihees saatuani kaikki muutto hässäkät pois alta, että kämppä näyttää siltä että siellä voisi kuvata, nii voin koittaa!
   Onko mitään aihe ideoita? :)

   Poista
 2. Mihin päin Vantaalle muutit? Asun ite Tikkurilassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluu tuoda tarkkaa asuinpaikkaani esille, mutta ei sitten ainakaan kauheen kaukana toisistamme asuta :)

   Poista