Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 29. syyskuuta 2016

Olen valmis kävelemään syksyyn.

Tänään tuun päivittelemään teille mun uusia syyskenkiä! Olin tilannut Zalandolta ison kasan takkeja myös, mutta kun XS on liian iso, niin mahdotonahan sitä on sitten löytää takkia, joka ei näyttäisi päällä perunasäkiltä..


Etsin tosiaan jo jonkun aikaa itselleni uusia syysnilkkureita, sillä kumisaappaista löytyi nilkkuri malli, mutta ihan perus nilkkureita ei sitten löytynyt oikein mistään. Kunnes sitten törmäsin näihin kenkiin ja ihastuin!


 Ihastuin jo ihan ensinnäkin tähän millanen Anna Fileldin merkki on, ihanalla fontilla ja jotenki todella kauniin yksinkertainen.. Mietin että voiko oikeasti pelkästä pahvilaatikosta ja sen pienestä printistä tykätä, muttta ilmeisesti voi..


Kyseessä on siis tosiaan Anna Fieldin keinonahkaa olevat ihan tavalliset mutta silti todella kauniit mustat nilkkurit. Korkoa löytyy sen 2 cm verran ja kengät on sisältä kevyesti vuorattu. Kengät jalkaan laittaessani olin ihan kuin taivaassa, kengät on sisältä todella pehmeät ja mukavat, ne on myös super kevyet, joten tuntuu että jalassa ei edes olisi mitään.Itäkeskuksesta lähti tänään mukaan myös toiset, hieman sporttisemmat ja hieman lämpimämmät, kengät syksyyn. Talvikenkinä mulla on saman tyyliset Haltin kengät ja halusin syksksi saman tyyliset rennot kengät, ettei ainoat vaihtoehdot oo siistit nilkkurit ja kumisaappaat. Aina toki on vaihtoehtona Converset, mutta eihän niitä viitsi sateisella kelillä pitää..


Haltin kenkäni ovat keltaiset, joten olin päättänyt että syksyksi tulevien on oltava joko valkoiset tai mustat. Mustat voitti, sillä valkoisia olisi sitten työläämpi pitää puhtaina ja siisteinä. Nämä on myös sisältä kevyesti vuorattu, eli menee vielä sillonkin kun on jo hieman viileämmät kelit. Näissäkin on super pehmeä vuori, joten kenkien laittaminen oli yhtä lystiä.
Täytyisi vielä metsästää syksyksi rennompi takki, kunhan jostain vain löytyisi sellainen mikä mielllyttää omaa silmää ja olisi tarpeaksi pientä kokoakin..
Nyt on kuitenin valmis kävelemään syksyyn, sillä kengät kävelyyn ja varpaiden kuivana pitämiseen löytyy!

Muuttaminen on muuten harvinaisen vaikeata puuhaa, tai pakkaamisestahan mä vasta voin puhua, lauantain jälkeen sitten kokemuksia itse muuttamisesta. Rankkaa tämä kyllä on joka tapauksessa, muuta en voi sanoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti