Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULUMIELTÄ KOTIIN


Jouluun on enää niin vähän aikaa että päivätkin pystyy laskemaan jo yhden käden sormilla, joten ajattelin levittää tänne omankin blogin puolelle hieman joulumieltä, vaikka itselläni ei sen kummempaa joulufiilistä olekaan. Munkin asuntoon on löytänyt tiensä niin parit joulukoristeet kun kuusi, joka oli pirun vaikea kasata.


Vaikka mulla ei sen kummempia joulufiiliksiä olekaan niin paikkojen koristeleminen ja joululahjojen ostaminen on ollut ihanaa! Lahjojen ostaminen tosin ainakin itselleni onkin jopa mukavempaa kun itse lahjojen saaminen. Tänä vuonna kun sai hankkia ensimmäiset ihan omat joulukoristeet, niin oli kans ihan erilainen fiilis. Joulu tänä vuonnna myös menee aika paljolti eri tavalla kun viime vuosina. Saas nähdä miten tässä käy! Tuo seinähylly on ollut aikamoinen projekti, sen pystyttämisen kanssa oli niin paljon ongelmia että välillä tuntui että en saa sitä hyllyä koskaan sinne seinään. Siellä se nyt kuitenkin köllöttää! Mun ihan lemppari ostos jouluun liittyen on ehdottomasti tuo pöllö koriste, mikä ei kuitenkaan pääty mun tapauaksessa kuuseen. Se on paljon kivempi tuolla esillä, niin en raaski laittaa sitä roikkumaan kuuseen, siellä saisi paljon vähemmän huomiota. Toinen mun ihan ehdotona favorite on ollut tämä valoverho, joka ei kylläkään pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Se kuitenkin tuo ihan super kivasti lisää valoa ja näyttää ulkoa katsottuna tosi kivalta, pitääpi muistaa napata joku päivä siitä kuva ulkoakin!
Kävin vielä pari päivää sitten ostamassa pari juttua lisää, mutta laitan niistä kuvaa sitten jouluna kun saa katsauksen muutenki koko kodista.

Hyvää joulun odotusta kaikille! 

1 kommentti:

  1. Nuo kahden ensimmäisen kuvan joulupallot sekä h&m:n tuoksykynttilät sulattavat mun sydämmen ♡
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista