Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 16. toukokuuta 2017

MYÖHÄINEN ÄITIENPÄIVÄ

Kaikkien muiden äitienpäivä postaukset tuli sunnuntailta, sillä sillonhan oikea äitienpäivä olikin. Meillä kuitenkin sunnuntai oli vähä hankala päivä, joten oltiin siirretty yhteinen aika tälle päivälle. Etsittiin aika pitkään ravintolaa, mutta koska oltiin aika aikases liikenteessä ja monet ravintolat mitä katsottiin avasivat ovensa vasta klo 16 ja 17 aikoihin, niin luovuttiin ravintola ideasta. Päätettiin pastan ystävinä että otetaan siis suunnaksi Vapiano!


Mun oma lemppari on Crema Di Pollo ja sehän sieltä tälläkin kertaa valikoitui! Oli harvinaisen hyvää ja täyttävää, niin kuin aina aikasemminkin! Taidettiinkin istua Vapianossa melkein kaks tuntia, syötiin ja vaihdettiin kuulumisia. Perheen kesken istuminen on itelle aina tosi tärkeätä ja super ihanaa aikaa. Käytiin vielä syömisen jälkeen äidin kanssa kiertelee kauppoja, mutta kengät ja jakku on kuitenkin edelleen etsinnässä. Eli jos joku osaa vinkata mistä löydän sähkönsiniset avokkaat ja jakun, niin saa vinkata!


Päälle mulle valikoitui yks mun tämän hetken lemppareista neuleista, joka on peräisin H&M:ltä. Jalassa mulla oli River Islandilta ostetut farkut. River Island on tällä hetkellä ainoa paikka mistä voin ostaa itselleni housuja, vaikkakin se 65€ aina yhdestä parista kirpaisee, kun itse on sellainen että housuja pitäisi olla noin 10 eri paria. Mutta mielummin tilaan kuitenkin 100% istuvat ja kestävät kun jotain " on nää ihan ok " - housuja. Aikoinaan myös Bik Bokin Never Denimeistä löytyi semmosia mitä itse pystyn käyttää, nykyään sitä nilkkapituista mallia löytyy tosi vähän ja sit kun löytyy, ei tietenkään sen värisenä kun minä haluaisin.. :D Joten myös paikkoja missä myydään pienen pieniä farkkuja saa vinkata tänne päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti