Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

LIITTYMINEN MAC PERHEESEEN

Olen etsinyt hyvää meikkivoidetta iät ja ajat. Varsinkin roacuttan kuurien jälkeen hyvän meikkivoiteen metsästys on ollut aika työläistä. Tähän asti olen käyttänyt aina Maybellinen Infalliblee ja Infallible mattea, kumpikin on toiminut ihan hyvin. Muutama viikko sit kuitenkin huomasin että ne paakkaantuu kumpikin silmien alle tosi rumasti. Kokeilin läpi paljon kehutut Estee  Lauderin Double Wearin sekä Smashboxin meikkivoiteet, mutta en kyllä tykännyt yhtään. DW:stä ihmettelinkin aika paljon että miten sitä hehkutetaan niin paljon, koska omasta mielestäni se ei levity nätisti eikä oikeasti peitä juuri mitään. Infalliblekin on paljon peittävämäpi.
Tällä viikolla kuitenkin löysin ihan unelmien meikkivoiteen ja semmonen sitten käytiin hankkimassa omaksi Eli tosiaan mäkin viihdyin liityin MAC-perheeseen.


MAC:in meikkivoiteista olen oikeastaan lukenut kanssa kaikenlaista. Se että sen kokeilu jäi ihan viimeiseksi johtui aikalailla siitä että olen paljon lukenut että se ei ole kovin peittävä. Onneksi kuitenkin päädyin sitä kokeilemaan ihan henkilökohtaisesti.


Meikkivoide peittää ihan super hyvin, ei pakkuunnu mulla silmien alle ja mikä parasta se kestää hyvin naamassa. Yksi iso plussa on myös se että sitä ei tarvii hirveitä määriä ottaa vaan voide on todella riittoisaa. Olenkin toisaalta kuullut että kyseinen pullo kestää aika pitkään.
Nyt olenkin oikeastaan vihdoin ainakin hetkeksi päässyt loppusuoralle mun meikkivoide etsintöjen kanssa ja pääsin myös tutustumaan Mac:iin vihdoin. Luonnollisesti kiinnostus koko merkkiä kohtaan heräsi nyt yleisestikin, joten pitääpi tutustua paremmin. Saa sitten nähdä eksyykö omaan meikkipussiini vielä muitakin MAcin tuotteita tulevaisuudessa.
Mulle saa ehdottomasti ehdottaa kaikkia Macin tuotteita, mitä ootte kokeneet hyviksi tai kertoa yleisesti mitä mieltä olette olleet Macin Studio Fix Fluidista!

6 kommenttia:

 1. Mulla finniarpia peittänyt ja ihon epätasaisuutta super hyvin tuo mac. En vaihtais. Pysyy älyttömän hyvin ja vaikka laittaa pro longwear concealeriaki niin ei näytä kakkuiselta. Aivan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakko myöntää että munki mielestä päihittää esim Double Wearin ihan mennen tullen! Ja pitääpi vielä kokeilla tota concealeria jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tällaiset asiat eivät liity millään tavalla mun blogiin :)

   Poista
  2. No mutta oletko? ��

   Poista
  3. Minun yksityisasiani eivät tänne kuulu :)

   Poista