Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

KOHTI UUSIA TAVOITTEITA JA NIIDEN YLI

Viikko on jo puolessa välissä, joten oli korkea aika palata tänne taas. Tällä kertaa on ihan oikeata ja hyvääkin asiaa!
Olen varmasti täälläkin maininnut että olen haaveillut salille takas palaamisesta jo tovin. Päivä- ja iltaopinnot, stressi ja muu eivät kuitenkaan suoneet sellaista mahdollisuutta että olisin kokenut sen vielä olevan hyvä tai ajankohtainen juttu.
Kolme viikkoa sitten sain kuitenkin vihdoin pyörät hitaasti pyörimään. Kävin tapaamassa salilla PT-tä, joka tätä nykyään onki jo omakin personal trainer, ainakin seuraavat 19 viikkoa. Tapaamme kerran viikossa, loput kerroista viikossa treenaan itsekseni.


Luonnollsesti tämän kunniaks on sitten saanut myös shoppailla, nimittäin niitä uusia ihania treenivaatteita. Samasta syystä kotiutin myös uudet bluetooth kuulokkeet sekä Polar Loop 2 aktiivisuusrannekkeen. Jälkimmäinen onkin osouttautunut ihan hitiksi, ihan super kiva laite. Varsinkin munlaisele tyypille jota ne luvut, tulokset yms motivoi. Tekee mieli kävellä ja liikkua vain lisää jos näkee et meinaa jäädä alle päivätavoitteen. 
Tosiaan liityin Fressiin ja sinne tielle jäädään myös muuton myötä, josta tulen varmasti puhumaan myös täällä. Vielä on 19 PT kertaa näin alkuun varattuna. Tässä kohtaa joku varmasti miettii että miksi aion näin pitkään treenata yhdessä personal trainerin kanssa. Syy piilee selkärankavammassani ja siinä että selkää kuntoutetaan. Tarvitsen siis vierelleni henkilön, joka osaa seurata tällaisen vamman kanssa treenailevaa ja ohjata myös fysioterapeuttisissa vaivoissa. 
Pakko myöntää että olen löytänyt itselleni aivan huikean personal trainerin, takana ei ole kun kolme kertaa, mutta ollaan hienosti päästy eteenpäin ja juttuja aikaan. Pidin tässä myös hetken aikaa ruokapäiväkirjaa, jota pohjana käyttäen tulen saamaan myös ruokaohjelman. 


Tällä hetkellä ollaan todella kaukana siitä missä haluan olla, mun selän kun ihan yleisen kunnon kannalta. Tavoitteita on paljon ja myös motivaatiota. Odotan kuitenkin myös innolla että saan ruokavalion kondikseen, joka edesauttaa projektia omalla painollaan. Tulen varmasti päivittelemään tänne miten treenit sujuu ja varmasti tulen myös jokusen sanan ruuista täällä puhumaan. Päätin kuitenkin että seuraavan kroppa kuvan julkaisen sitten 19 viikon päästä, johon on vielä melko pitkä aika kuitenkin. Itse tulen varmasti ottamaan kuvia välietapeissa, sitten 19 viikon päästä tulen kaikkine kuvineen kertomaan ns. virallisen tarinan. Hyvin mahdollisesti jatkan personal trainerin kanssa vielä tämänkin jälkeen, mikäli tarvetta on. Nyt kuitenkin mennään näillä!
Alas kommentteihin voi kertoma omia vastaavia kokemuksia, linkkailla jos on itse kirjottanut samasta aiheesta tms.

Workout because you love your body, not because you hate it. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti