Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 15. kesäkuuta 2017

RONJAFASHION SUITSUKKEET + ALEKOODI

Heipparallaa!
Tänään ollaan hieman erityisemmän aiheen parissa, joka on itsellenikin oikeastaan vähän vieras. Nimittäin sain ronjafashion.fi :ltä kokeiltavaksi suitsukkeita. Suitsukkeet olivat itsellenikin oikeastaan ennestään tuntemattomia, joten oli todella mielenkiintoista päästä tutustumaan niihin.Tosiaan Ronja Fashion on verkkokauppa, jonka sivuille pääsette tästä. Kyseessä on nettikauppa jonka lähtokohtana on ekologisuus ja yksilöllisyys. Materiaaleina käytetään 100% kierrätettyjä tai luomulaatuisia kankaita. Tämän saman tiedon löydätte myös Ronjan facebook sivuilta, jonne pääsee klikkaamalla tästä.
Valikoimasta tosiaan löytyy vaatteiden lisäksi mm. suitsukkeita, koruja, unisieppareita sekä muuta kivaa.
Suitsukkeet, jotka siis tosiaan tässä tapauksessa itse sain testiin, ovat tosiaan käsin valmistettuja sekä 100% luonnollisista aineista tehtyjä. Suitsukkeisiin ei myöskään lisätä mitään synteettisiä aineita, vaan ne ovat 100% luonnollsista ainesosista. Valikoima on laaja ja sisältää paljon laadukkaita suitsukkeita. Mikäli haluat päästä lukemaan tarkemmin suitsukkeiden valmistukesta ja siitä mitä ne sisältävät, pääset tutustumaan siihen klikkaamalla tästä.


Itse sain testattavaksi 10 erilaista suistuketta, nyt oon vihdoin saanut kokeiltua kaikki ja päässyt valitsemaan omat lempparit. Kerron teille nyt lyhkäisesti oman mielipiteeni näistä kaikista kymmenestä.

Ensimmäisenä kokeiluun lähti Pure Incense Classic Rose, tämä oli mulla ihan olohuoneessa ja tämä oli ihan super ihana! Ei ollut liian voimakas, mutta tuoksui kuitenkin todella ihanalta. Muistutti itselleni hyvin paljon ruusuja, tuoksuu tosi samantapaiselta kun kaikki ruusu rasvat, emulsiot yms. Tykkäsin!
Seuraavan koklasin Pure Incense Classic Hari-Leela nimistä suitsuketta. Siitä tuli ittelleni hieman mieleen sauna, joten voisin kuvitella hyvin yhdistäväni tämän saunailtoihin. Todella raikas tuoksu!
Pure Incense Classic Sandalwood oi mielestäni just niin kuin kuvauksessa sanotaan niin santelipuun tuoksuinen. Tuoksu oli just sopiva eikä liian vahva. Itselleni tästä tuli aivan hirmu hinku lähtee ulos fiilistelee säätä ja maisemia.
Pure Incense Classic Blue Lotusta kuvataan sivu illa hieman makeaksi ja rauhottavaksi. Itselleni siitä muodostui ihan lemppari kylpyhuone suitsuke. Jotenki koin sen sopivan todella hyvin siihen ympäristöön, varsinkin kun kylppärissä tulee vietettyä aikaa lähinnä iltasin, niin se tuoksu oli mukava sinne illan pikkutunneille.
Pure Incense Classic Golden Champaa kuvataan sivuillakin energiseksi tuoksuksi ja tuntuukin että siitä sai jotain virtaa. Tuntui että jaksoi hyvin touhuta pitkin päivää.
Pure Incense Classic Frankincense, tämä tuoksu jätti itteni jotenki todella kylmäksi. Ei tuoksu todellakaan ollut huono, mut jotenki koin että en saanut siitä samalla tavalla irti kun muista. Toisaalta ei siitä välttämättä tarvitsekaan mitään saada irti, kunhan tuoksuu hyvältä.
Pure Incense Classic Agarwood menee vähän samaan kastiin tuon Sandalwoodin kanssa, tuoksuu erilaiselta, mutta tuoksui antoi samanlaisia viboja. Tuli rahanomainen olo, vähän kun silloin kun katsoo hiljaa auringonlaskua.
Pure Incense Classic Vrindavan Champa oli ehdottomasti yks mun lemppari. Sivuilla kuvataan tuoksua hedelmäiseks kukkaistuoksuksi sekä makeaksi ja olen täysin samaa mieltä! Itse tykkään todella paljon makeista tuoksuista ja tää oli mun mielestä aivan älyttömän ihana!
Pure Incense Classic Jasmine tämä oli kans semmoinen josta en oikein välittänyt sen kummemin. Oli itselläni kylppärissä ja sinne sopi kyllä ihan hyvin, mutta ei ehkä tuoksuna välttämättä niinkään iskenyt muhun. Tuoksu oli kuitenkin niin kuin myös sivuilla mainitaan niin just hyvä iltaisin kun oli menossa pikkuhiljaa nukkumaan.
Pure Incense Classic Green Champa tämäkin oli mun ihan ehdoton lemppari. Liekö osuutta olevan sillä että kerrotaan että tässä von häivähdys orvokintuoksua, sillä tykkään orvokeista ja niiden tuoksuista!


Ronja Fashion sivuilla on myös todella inhimilliset hinnat, vaikkakin kaikki on käsintehtyä ja luonnollisista ainesosista tehtyä. Siinä mielessä ihan ehdottomasti suosittelen kokeilemaan jos vain on mitään kinnostusta suitsukkeisiin tai muuhun mitä heiltä saa. Suitsukkeisiin pääset tutustumaan kun klikkaat tästä.
Itse tulen aivan varmasti omiin synttäreihin syksyllä ja ehdottomasti sitten joululle tilaamaan suitsukkeita. Suitsukkeiden tuoksu vaikuttaa nyt oman kokemuksen perusteella todella jännällä tavalla omaan mielialaan ja koen että tämä oli todella mielenkiintoinen kokeilu.
Haluan ehdottomasti kiittää Ronja Fashionia että sain tämmösen tilaisuuden, muuten tuskin olisin ikinä tutustunut suitsukkeisiin!
Haluan kiittää myös teitä lukijoita ja mulla onkin teille verkkokauppaan alekoodi. Koodi on voimassa juhannuksen saakka ja sillä saa 10% alennuksen.

30c8c6

Ylläolevalla koodilla pääsette tosiaan tilaamaan RonjaFashionilta tuotteita alennettuun hintaan. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, mikäli suitsukkeisiin on kiinnostusta tutustua tai olettekin jo kokeneita niiden kanssa. 
PS! RonjaFashion sivuilta saa myös siirtotatuointeja, jos joku niitä havittelee esim. kesän festareille, niin kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa!   
PPS! RonjaFashioniin pääsette tutustumaan myös Instagramissa: https://www.instagram.com/ronjafashion/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti