Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 5. maaliskuuta 2019

UUDET LEMPPARIT TREENIVAATTEET


Mitä enemmän treenaus on tullut isommaksi osaa elämääni, sitä enemmän into treenivaatteita kohtaan on kasvanut. Tavallaan osa tyylistäkin on muuttunut rennommaksi, vaikka myös se korkkari tyyppi on säilynyt. Olen löytänyt tämän myötä ihan huippuja uusia merkkejä, esim. Under Armour oli mulle ennestään täysin tuntematon, kunnes viime vuoden puoliskolla sen löysin. Nyt omistan useita merkin treenivaatteita jo..
Mun uusin tuttavuus ja ehdottomasti kärkeen noussut merkki on IcanIwill, joka on vasta rantautunut Suomeen. Merkki on ruotsalaisen ja sijaitsee Tukholmassa. Merkkiä löytyy myös House Of Brandonin valikoimasta.

Itse tosiaan tutustuin merkkiin yhteistyön kautta, mutta ai vitsi kun onkin hyvät treenivaatteet. Eniten hypistelen tällä hetkellä heidän korkeavyötäröisiä treenitrikoita, sillä ne ovat MAHTAVAT! Multa kuitenkin jonkun verran takamusta ja reittä löytyy, joten hyvien housujen löytäminen on toisinaan vaikeaa. Itse nimittäin toivon housuilta sitä, että ne pysyisivät ylhäällä, myös kyykätessä, sillä inhottaa olla kokoajan repimässä housuja kesken treenin.


Housujen ylä resori on ihan super napakka ja pitää housut hyvin ylhäällä, siis ihan mielettömän hyvin! Vaikka kuinka olisi painoa kyykätessä tai mavea tehdessä niin housut pysyy paikoillaan eikä lähde valumaan alas. Myös housujen matsku on mun mieleen ihan super paljon ja välillä tekee mieli hypistellä pelkkää kangasta. Samaten myös kuviointi on ihana! Mallistosta löytyy kyllä sen verran erilaista kuviointia, että jokaiselle löytyy varmasti mieluinen.. Värejäkin on niin runsaasti tarjolla perus mustan ja harmaan lisäksi. Itsellä odottaa listalla viininpunaiset pöksyt tuon viinipunaisen paidan kaveriksi. Toki listalta löytyy paljon muutakin jo..Nyt kun IcIw:ltä tuli uus Summer Collection niin ihastuin ihan hulluna. Niin paljon kaikkea ihanaa ja vielä parempaa – PINKKIÄ! Enhän mä sitten malttanut vaan päätin yhden pinkin söpöyden sieltä jo kotiuttaa tuon pinkin shakerin kaveriksi. 


Shakerista täytyy mainita sen verran, että itse tykkään ihan sikana, kun tämän voi pestä astianpesukoneessa. Mulla kaikki edeltävät vaatineet käsipesun ja useasti se unohtuu salilta tullessa ja sinne ne protskut sit jää lillumaan, jonka jälkeen shakerin pesu on yksi mun inhokki jutuista. Nyt täytyy odotella, että kevät tulee ja pääsee testaamaan takkia!

Pääsette tsekkaa tuotteet ja valikoiman klikkaamalla TÄSTÄ.

Mun lempi juttu IcIw:n nettikaupassa on ehdottomasti se, että suurimmassa osassa(ellei kaikissa) lukee tuotetiedoissa, että suositellaanko pienempää vai isompaa kokoa ja ainakin itselläni se on pitänyt tosi hyvin paikkansa. Takin otin suositellusti kokoa pienemmän ja onkin pienempänä juuri sopiva, sillä isompi koko olisi varmasti jäänyt turhan löysäksi.

Koodilla ATOME15 teillä on mahdollisuus saada normaalihintaisista tuotteista -15%
IcanIwilliltä tulee myös lähes viikottain kamppiksia, joissa erilaisia alennuksia yms, jaan näitä sitten instagramin puolella enemmän, joten jos et vielä seuraa minua instagramissa ja olisit kiinnostunut näistä kampanjoista sekä alennuksista, käy ottamassa instagramini seurantaan! PS. Tämän postauksen kuvat minusta on ottanut Heikki Arra

1 kommentti:

  1. Tosi nätit treenivaatteet! noi trikoot etenkin näyttää just semmosilta täydellisiltä kun on noin korkea vyötärö ja napakan näköiset :)!

    VastaaPoista