Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 25. kesäkuuta 2019

JUHANNUS


Odottelin juhannusta ensimmäistä kertaa vuosiin. Tiesin, että mitään erikoista ei ole tiedossa, mutta mitäpä sitä tarvitsisi perheen ja kavereiden lisäksi. Juhannus ei ole koskaan ollut mulle mitenkään tärkeä pyhä enkä ole sen kunniaksi tehnyt vuosiin mitään. Vuosiin ei ole myöskään ollut tilannetta, että olisin ollut maisemissa, että olisin voinut nähdä kavereitanikin juhannuksena, kun esimerkiksi juuri viime juhannuksena olin Rovaniemellä.
Perjantai meni anoppilassa isolla porukalla, sillä M:n kaikki sisarukset puolisoineen ja lapsineen olivat paikalla. Lapset uskaltautuivat tietenkin myös juhannuksen kunniaksi uimaan, mutta itse vilukissana kävin kastelemassa varpaani ja koin, että se oli minulle ihan tarpeeksi :D ilta meni siis super hyvässä seurassa ja syöden hyvin. Illan päätteeksi käytiin vielä kahdestaan nauttimassa auringonlaskusta. 
Lauantai meni myös grillauksen ja syömisen merkeissä, kun saatiin ystäviä kylään. Mä olin intoillut asiasta jo ainakin viikon ja käytiinkin perjantaina aamupäivällä tekemässä iso kauppareissu, jotta saatiin kaikki tarvittavat jutut pöydälle lauantaiksi. Rakastan aina kaiken maailman emännöimistä, joten tämä oli niin mun mieleen. Onneksi pääsen emännöimään myös tulevana lauantaina, jei! Vieraatkin näyttivät jääneen tyytyväiseksi ja taisivat saada vatsatkin täyteen. Naurettua tuli taas vatsan täydeltä myös, joten oikein onnistunut grillibileet meillä. 
Tällaisesta juhannuksesta nautin ihan hulluna, festarijuhannuksen en uskoisi olevan oma juttu. Tämä jää ehdottomasti historiaan ensimmäisenä juhannuksena, jonka muistan erityisesti ja josta pidin kovasti.


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä juhannusherkkuja, ja muutenkin vaikuttaa olleen oikein onnistunut keskikesän juhla!

    VastaaPoista