Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 27. kesäkuuta 2019

KESÄN KOSMETIIKKASUOSIKIT

Mulla on muutamia tuotteita, jotka ovat kulkeneet matkassani jo viime vuodesta, mutta myös muutamia uutuuksia, joihin olen ollut kesän helteillä erittäin tyytyväinen.
Tuskin olen ainoa, jota ei kuumalla ja aurinkoisella säällä huvita laittaa naamaan kunnon meikkivoiteita sun muita, mutta kokee, että jotain olisi kiva kuitenkin ehostamisen merkeissä laittaa. 
Ne, jotka ovat seuranneet blogiani jo viime kesästä ovatkin törmänneet osaan näistä, joten nämä on oikeastikin jääneet minun lemppareiksi jo siltä ajalta. 


Tämä The Ordinaryn Salicylic Acid 2% löysi tiensä minun luokse täysin sattumalta keväällä. Kyseessä on siis seerumi, joka sisältää 2% salisyylihappoa sekä taikapähkinää. Tuote lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja säännöllisen käytön myötä puhtaamman sekä ehkäistä epäpuhtauksia, puhdistaa ihonhuokoisia ja kuoria ihoa. Kuulosti ainakin minun korvaan ihan liian hyvältä ollakseen totta, joten oli pakko päästä testaamaan, kun hintakin 30ml pullosta on vain 6€. 
Tuote ei todellisuudessa ollut ollenkaan liian hyvä ollakseen totta. Seerumi tosiaan siloittaa ihoa ja tekee siitä puhtaamman. Itse olen surkea käyttämään kaikkia tuotteita säännöllisesti enkä tätäkään ole muistanut aamuin illoin käyttää, muta siitä huolimatta olen huomannut muutoksia ihossa. 


Viime vuoden kesältä tuttu Lumene Valo Glow Refresh suihke on osoittautunut myös tänä kesänä mun lemppariks. Varsinkin viime vuodetla myös lemppariks jääneen Lumenen Invisible Illumination Glown ja puuterin kanssa tämä toimii erinomaisesti. Pääset lukemaan näistä kahdesta tarkemmin mun viime vuoden postauksesta täältä.
Kolmanneksi lemppariksi on osoittautunut poikkeuksellisesti sävyttävä päivävoide Dermosililtä. En ole oikein koskaan ollut sävyttävien voiteiden, BB- tai CC-voiteiden ystävä, joten tämä oli itselleni uusi aluevaltaus. En odottanut tältä paljoa, koska oletin, että tämäkin on sellainen, joka jää helposti laikukkaaksi kasvoilla. Noh, näin ei kuitenkaan käynyt. Voide levittyy todella nätisti kasvoille ja antaa kevyesti väriä sekä peittää pieniä virheitä kasvoilla. Ihaninta tässä on myös se, että tämä myös tuntuu kasvoilla todella kevyeltä, joten pahimmatkin hellepäivät menee helposti tämä naamalla.

Kuulisin mielelläni muita vastaavia suosituksia kesäpäivän meikkiin,
joten mulle saa laittaa tulemaan sellaisia♥

2 kommenttia:

  1. The ordinaryn tuotteet on aivan parhaita, ihan mun lemppareita! Ja siinäkin mielessä niin kivoja tuotteita kun on just edullisia. Tuote sun esittelemää en olekaan ennen kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi on ensimmäinen niiden tuote! Saa heittää suosituksia muista jos on :)

      Poista