Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 10. lokakuuta 2019

21 VS 22

Kuukausi sitten mittariin värähti vuosi lisää, vaikka eihän niitä vuosia vieläkään ole paljoa. Tämä vuosi meni syntymäpäivän osalta täysin erilailla, kun kaikki edeltävät vuodet. Kirjoittelinkin jo kesällä, että nykyään ei tule alkoholia käytetty juurikaan, joten kuten arvata saattaa mitään isoa juhlimista ei ollut. Tähän asti olen kaikki viimeisimmät juhlani viettänyt juhlimisen merkeissä baarissa tai ala-ikäisenä kotona kavereiteni kanssa. Tänä vuonna käytiin Miron kanssa syömässä mun töiden jälkeen ja seuraavana päivänä perheemme tulivat kakkukahveille. Täytyy myöntää, että oli mukavaa, kun ei ollut krapulaa ja sai vain nauttia läheisistä. Maksa-arvoni ovat myös sen verran korkeat edelleen, että mitään kovempaa alkoholin juomista ei oikeastaan voisi edes kuvitellakaan tapahtuvan.


Täyttäessäni vuosia viime vuonna olin täysin erilaisessa tilanteessa, kun nyt. Viime vuonna, kun täytin 21, olin muutama kuukausi aikaisemmin eronnut pidemmästä parisuhteesta, sinkkuna ja juhlin paljon. Asuin Vantaalla yksikseni enkä ollut henkisesti yhtään hyvässä paikassa. Oli vaikeuksia kaikenlaisten asioiden kanssa ja kamppailin monessa mielessä. Mitään isoa ei ollut tapahtunut, mutta paljon pieniä juttuja ja 2017 elokuusta jäänyt traumaperäinen stressireaktio painoi päälle taas uudella voimalla. Piti taas sopeutua erilaiseen elämään, mutta onneksi se siitä sitten tasoittuikin.
Tänä vuonna olen löytänyt oman sisäisen rauhani sekä erilaisia näkemyksiä elämään ja niin uskomatonta, kun se vielä itsellenikin on - täällä syrjäisemmässä mieli lepää todella hyvin. Ajattelin aina, etten voisi muuttaa kauemmas, mutta täällä sitä ollaan ja onnellisempana kuin koskaan. Haasteita on toki ollut nytkin, sillä peukalon kanssa on taas omat haasteensa, joka vaikeuttaa työkuvioita jne, mutta onneksi kaikesta selvitään ja mulla on todella hyvät tukijoukot. Monet ihmiset vieressä ovat vaihtuneet, jopa sellaiset, joiden ei olisi ikinä uskonut vaihtuvan, mutta näin se elämä vaan näyttää, että keiden kuuluu olla vierellä ja kenen ei.
Uskomatonta miten paljon vuodessa voikin tapahtua, vaikka pysyykin samana ihmisenä - tulee vain uusia juttuja, uusia näkökulmia, mielipiteitä ja muuta.
Täytyy myöntää, että odotan innolla, miltä elämä näyttää,
kun täytän 23.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti