Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 30. lokakuuta 2019

MAYBEAUTY + alekoodi

Olen tehnyt jo hetken Maybeautyn kanssa yhteistyötä erilaisten tuotteiden parissa ja olen aina ollut tuotteista niin mielissäni, että ajattelin tällä kertaa tuoda asiaa myös tänne blogin puolelle. Olen jo ennen yhteistyötä tehnyt tänne tosin postauksen heidän tuotteista, sen pääsee lukemaan tästä.
Tällä kertaa on testissä ollut pore mask jo pienen hetken ja siitä tulee nyt kokemuksia sekä sille alekoodia.


Tykkään käyttää erilaisia kasvonaamioita, joten kun sain Pore Maskin testaukseen olin innoissani. Kyseessä on mutanaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokoiset, ylimääräinen tali sekä öljysyys heihei. Samalla naamio myös supistaa ihohuokoisia. Itselläni on rasvoittuva sekaiho, joten nuo ominaisuudet ovat itselleni tärkeitä ja usein pyrin käyttämään vastaavia naamioita. Tässä naamiossa lupaukset eivät ole vain lupauksia vaan lopputulos on oikeasti todella hyvä!


Itse kuorin kasvo Maybeautyn Face Gelillä ennen naamion levittämistä, jonka jälkeen puhdistan ihon vielä kunnolla. Ihon kannattaa siis olla huolellisesti puhdistettu ennen naamion levittämistä. Itse levitän naamion Maybeautyn siveltimellä, sillä niitä löytyy kaksi, joten toinen on jäänyt FaceMaskille ja toinen PoreMaskille. Naamio paketin avatessa vastaan leijailee todella ihana ja virkistävä tuoksu.

1. Pese kasvot huolellisesti ennen naamion levitystä.
2. Levityksen jälkeen anna naamion kuivua n.15-30 minuuttia.
3. Pese kasvot huolellisesti lämpimälä vedellä.
4. NAUTI! 


Itse en voi kun nauttia lopputuloksesta. Iho on naamion jälkeen todella sileä sekä silkkinen - just niin kuin luvattu. Ihohuokoiset ei hypi enää silmille ja iho on todella kirkas. Kasvot tuntuvat todella pehmeältä ja viimistelenkin lopputuloksen uudella kosteusvoiteellani, josta myös tulos juttua pian!


Kuulostaako hyvältä? Tykkäätkö mutanaamioista?

Jos vastaus edeltäviin oli kyllä niin nyt kannattaa tilata naamio myös itsellensä testiin, sillä saatte sen -30% halvemmalla. Koodilla "adriannepore" saatte aktivoitua alennuksen tai klikkaamalla suoraan TÄSTÄ, niin koodi on jo valmiiksi lisättynä ostoskorissa.
Normaalisti 8 kasvonaamiota on 26€, mutta alekoodilla hinnaksi jää 18,20€. Vastaavasti 16 kpl on normaalisti 41€, mutta alekoodilla hinnaksi jää 28,70€. Koodi on voimassa 27.11 asti.


* kaupallinen yhteistyö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti