Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 5. elokuuta 2020

3 KUUKAUTTA

Mini on tänään kolmen kuukauden ikäinen.

Aika menee ihan hurjan nopeasti ja välillä tuntuu, että päivässä ei ole tarpeeksi tunteja. En ole sellainen äiti, jonka pitäisi 24/7 saada olla lapsensa kanssa tai itkisin ikävää, jos poika on pari tuntia hoidossa. Kuitenkin päivinä, kun ollaan koko päivä liikenteessä, kuten tänään, on ihana tulla kotiin ja rauhoittua Minin kanssa ihan omiin oloihin perheen kesken.

Ennenaikaisuus ei ole edelleenkään elämäämme vaikuttanut, poika kehittyy kalenteri iän mukaisesti ja kasvaa hyvin. Välillä mietin, että olikohan mun laskettu aika ihan oikein..?


MINI 3 KUUKAUTTA

♥ on saanut kasteensa
♥ omistaa ensimmäisen passinsa..
♥ .. jolla matkustaa toiseen kotimaahansa kahden viikon päästä
♥ aloittaa vauvauinnin tulevana sunnuntaina
♥ on about 6.6 kg ja 60cm. 3kk neuvola vasta ensi viikolla, jossa saadaan tarkat mitat.
♥ jutustelee paljon
♥ liikkuu selällään ollessaa eteenpäin
♥ nukkuu todella hyvin, herää harvoin
♥ nukahtaa 90% kerroista itsenäisesti eikä herää unisyklien välissä
♥ on aikamoinen halailija
♥ tykkää kun saa pitää uniriepusta, harsosta tms kiinni
♥ pitelee myös muista esineistä jo hieman kiinni
♥ rakastaa repussa kulkemista
♥ ei ole kärsivällinen

Näitä uusia juttuja olisi paljon, sillä tällä hetkellä uusia juttuja tulee päivittäin. Me vanhemmat huomaamme joka päivä, että jotain uutta on opittu ja Mini huomaa joka päivä jotain uutta itsessään esimerkiksi uudet äänet. Tykkään tällä hetkellä olevasta vaiheesta todella paljon, enemmän kun menneistä. Mini seurustelee, on todella iloinen ja seurallinen, mutta silti osaa jo sylissä hakeutua todella lähelle, joka lämmittää aina sydäntä.
Jotenki nyt, kun Mini on kasvanut isommaksi, se oma rooli äitinä konkretisoituu enemmän. Osaan nähdä nykyään itseni äitinä ja ajatella, että tuo pieni ihminen tarvitsee minua loppuelämänsä ajan. Kuva itsestä äitinä alkaa piirtymään, tähän asti on nimittäin ollut hankalaa nähdä itseänsä äiti-ihmisenä.

Odotan innolla kyllä jokaista aamua, jokaista päivää sekä jokaista viikkoa tämän pienen miehen kanssa. Parempaa ei ole ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti