Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

PHOTOSHOOT WITH JUKKA RUUSKANEN

Edeltävä postaus sai oman huomionsa, eikä ollut myöskään välttämättä siitä positiivisemmasta päästä. Halusin kuitenkin tuoda asian myös tänne, sillä siitä saa ympäri nettiä melko paljon kysymyksiä. Kysyä toki saa, mikäli kysyttävää on.
Nyt siirryn kuitenkin ajassa vähän enemmän taakse päin ja samalla myös vähän ilosempiin asioihin. Nimittäin olin kuvauksissa heinäkuun lopulla, pääsin kuvaaja Jukka Ruuskasen kameran eteen. Kuvaukset olivat ihan mun lempparimmat tähän mennessä, samalla myös ehkä omalla tavalla haastavimmat. Kuvattiin ulkoilmassa, joten tuuli ja aurinko antoivat oman osuutensa. Myös hiekka toi mukanaan omat haastavuutensa.


Sanotaanko näin että myös toi puupölkky oli yks erikoinen juttu.. Salaisuutena voin myös paljastaa että itse pysyin puupölkyllä hyvin, ihana valokuvaajani kuitenkin näytti miten sieltä EI kuulu alas tippua :D Ulkokuvaukset on kuitenkin 100% eri asia kuin sisällä olevat kuvaukset.


Hiekkaa löytyi kotiin päästäessä kirjaimellisesti joka puolelta. Tässä vaiheessa myös tämä Suomen kesä teki pikku hiljaa kepposet ja sää alkoi viilenemään oikein toden teolla. Selvisin kuitenkin, koska tiesin että kun selviän lopputulos on ylläoleva.


 Jukan kuvia pääsette kurkkaamaan TÄSTÄ. Suosittelen käydä kurkkaamassa ja jos ikinä tulee tilanne että pääsisitte Jukan kameran eteen, kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen! Itsekin odotan että päästään vielä tekemään yhteistyötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti