Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 16. tammikuuta 2018

RICHMOND & FINCH

Mä olen aina ollut aika aktiivinen vaihtamaan puhelinkuoria. Olen ostanut ja tilannut paljon muutaman euron halppiksia sekä ostanut myös muutamia kalliimpia. Kaikkien vuosien varrella mulle on tullut kuitenkin vain yhdet ylitse muiden kuoret vastaan. Kyseessä on siis Richmond&Finch merkkiset kuoret, joista ensimmäiset saapui minulle käyttöön jo vuosi sitten. Kyllästyn kuoriin kuitenkin melko nopeasti ja en ole pitkään aikaan jaksanut tilata uusia kuoria - kuori ostoksille siis!


Kävinkin siis tänään hakemassa maailman ihanimmat uudet kuoret! Toiset R&F:ltä siis, vaikka kaupoille lähin kyllä mielessä ihan muutamat muut merkit. Gigantissa oli kuitenkin aivan ihania kuoria R&F:ltä eli en voinut vastustaa. Hieman jäi harmittamaan kun siellä olisi ollut yhdet vielä näitäkin upeammat, mutta valitettavasti niitä ei ollut omaan puhelimeen sopivina.. Ehkä seuraavalla kerralla sitten.


Syy miksi olen näistä kuorista tykännyt on se, että ensinnäkin ne kestää super hyvin! Kuten varmasti tosta kuvasta näkyy niin siitä huolimatta, että nuo mustat mulla on vuoden ollut, ne eivät näytä kamalan kärsineiltä. Tuo kohta missä lukee Richmond&Finch on ainoa kohta joka on kulunut hieman enempi. Toinen syy miksi nämä ovat jääneet ehdottomiksi lemppareiksi on se, että nämä on ihanan tuntuiset. Näissä on sellainen jännä pehmeä pinta, joka tuntuu ihanalta kädessä.
Hintaa näillä sitte toki on hieman enemmän, mutta itse olen kokenut, että ovat ehdottomasti hintansa väärti kun pysyvät sitten kauemmin hyvänäkin.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä! ♥

2 kommenttia:

  1. Nämä kukalliset kuoret ovat muuten sellaiset, että voisin laittaa puhelimeeni. Musta on tietysti aina hyvä, mutta koska mä sijoitan puhelimeni milloin minnekin väärään paikkaa ja unohdan niin kuorissa pitää olla jotain minkä erottaa. Kivoja molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo kukalliset pistävät kyllä silmään kaikkialta onneks!

      Poista