Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 1. tammikuuta 2018

WELCOME 2018


Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille mahtavaa vuotta 2018, toivottavasti jokaisen vuodesta tulee mahtava ja entistä menestyksekkäämpi!

Uudenvuoden lupauksia en itse tee, sillä koen, että ne eivät pidä. En usko, että se uusi vuosi tekee siitä lupauksesta yhtään sen kestävämmän. Sen takia päätän ihan yleisesti joka päivä, että huomenna kun herään yritän taas enemmän - olisi kyse syömisestä, ajatuksista, positiivisuudesta tai treenaamisesta. Pyrin päivittäin parempaan, jotta jonain päivänä olisin siinä tilanteessa jossa haluan. 
Uusi vuosi tuo kuitenkin mukanaan täysin kirjoittamattomat sivut ja tyhjät näkymät joltain osin. 


Uusi vuosi tuo aina mukanaan tietenkin uuden kalenterin. Mä löysin jo viime vuonna aivan ihanan sivun, josta tilata kalenteri. Myös tämän vuoden kalenteri siis tilattiin personal-planner.com:ista. Rakastan sitä, että saan aivan itse suunnitella kalenterin aikalailla kokonaan, kansista sisältöä myöten. Se "huono" puoli siinä on, että se on todella haastavaa, sillä siellä on niin paljon mieluisia vaihtoehtoja, että päättäminen on aina haastavaa. 
Vaikka en tee varsinaisia lupauksia on mulla silti tavoitteita tälle vuodelle!

  • Haluan ehdottomasti laajentaa vuoden aikana ruokavaliotani, oppia syömään enemmän erilaisia ruokia ja vähentää sokeria. Kaikkea tätä olen toisaalta yrittänyt nyt jo jonkun aikaa, toivon kuitenkin, että vuoden loppuun mennessä olen onnistnut tavoitteessa ja sitä ei tarvitse enää vuodelta 2019 toivoa.
  • Aion myös todennäköisesti hakea keväällä kouluun. Mikäli haen, toivon että onnistun pääsykokeisiin lukemisessa ja motivaationi pysyy.
  • Treenamisesta haluan kanssa ehdottomasti saada taas paremmin kiinni. Kaikki sairaslomat ja vaihtelevat työajat on saanut rytmin todella sekaisin. Tällä hetkellä odotankin innolla, että tämä hulluus viikko on ohi ja ensi viikosta pääsen taas salillle. 
  • Säästäminen on myös yksi juttu johon aion tänä vuonna panostaa kunnolla. Nyt kun pääsee kunnolla töiden kimppuun aion säästää mahdollisimman paljon ja tuhlata mahdollisimman vähän. Sen toki tiedän, että salin takia vaatevarastoita on jo saanut ja saa myös varmasti pitkin vuotta uusia, mutta koitan kuitenkin pitää kulutuksen minimissä. On niin paljon mahtavia juttuja johon säästää nimittäin!
Omien tavoitteiden lisäksi mulla on paljon juttuja myös mitä odottaa vuodelta, sillä vuodelle on kaavailtu aika paljon kaikkea jo tässä vaiheessa!

  • Ihan ensinnäkin odotan monia tulevia Viron reissuja, sillä ne on kuitenkin vuoden yhtiä tärkeimpiä reissuja.
  • Huhtikuun Englannin matka I:n kanssa on ehdottomasti yksi odotetuimmista jutuista. Mennään Yorkiin sekä Manchesteriin, jossa sitten mennään katsomaan Manun peliä. 
  • Kaavailtu on tohon kesä-syksy-alkutalvi akselille jotain etelänmatkaa, jotta pääsee mtös lämpimään. 
  • Kesältä toivon hyviä säitä, jotta voi viettää paljon iltoja ulkoilmassa.  
  • Kesällä on tulossa Viron puolella myös yhdet melko suuret syntymäpäiväjuhlat, joita odotan myös innolla.
  • Autokoulun viikon päästä aloittavana toivon tietenkin vuodelta myös paljon ajokokemusta ja autoreissuja!

Palaten kuitenkin vielä takaisin tähän kalenteri asiaan niin kalenterini on täysin oman näköiseni ja aika pinkki. Olen kuitenkin super tyytyväinen ja aivan innolla odotan kaikkien mahtavien tapahtumien ylös kirjaamista kalenteriin. Toivon tämän vuoden taas tuovan kaikkia uusia juttuja sekä kokemuksia! Näillä eväillä ja ajatuksilla uuteen vuoteen!

 Onko teillä jotain toiveita, mitä haluaisitte lukea tänä vuonna erityisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti