Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 8. syyskuuta 2018

KESÄ OHI

Tämä kesä on ehdottomasti ollut paras kesä pitkään aikaan. Niin täynnä tekemistä, niin täynnä ihmisiä, niin täynnä kaikkea uutta.
Pakko myöntää, että keväällä en todellakaan olisi uskonut, että tästä kesästä tulee yhtään mitään.Yritä tehdä tämmösen kevyen yhteenvedon kesästä tännekin.

KESÄKUUAloitin minun kesän Rovaniemellä ylppäreissä. Pakko myöntää, että tämä käynti oli parasta, millä saatoin kesäni aloittaa. Koko käynti oli täysin tuurista kiinni, joten olen super iloinen, että tuuri kerrankin oli minun puolellani. Tämä reissu sinetöi koko kesän. Pääsette TÄSTÄ lukemaan kattavamman postauksen reissusta.
Reissun jälkeen hoidin muuttoa, olin kipeänä sekä kävin töissä. 


Sitten päästiin jo juhannukseen, jolloin lensin myös Rovaniemelle muutamaksi päiväksi. Siellä mua onnisti taas hyvällä säällä, super hyvällä ruualla ja aivan parhaalla seuralla. Juhannus on aina ollut semmonen pyhä, jolloin oikein ketään ei pääkaupunkiseudulla ole, joten oli mahtavaa päästä pois sieltä. Pääsette myös tästä reissusta halutessanne lukemaan kattavamman postauksen TÄSTÄ.


Tämä oli yks monista viini-illoista kaikista parhaan ystävän kanssa ♥ no words needed

HEINÄKUUHeinäkuun ensimmäinen viikonloppu meni ulkona sekä nauttien hyvästä ruuasta. Heinäkuussa myös jatkui ahkera fudiksen kattelu. Olin myös viimeiset viikot töissä heinäkuun alussa.


Käytiin ensimmäistä kertaa yhdessä kummitytön kanssa rannalla. Oli samalla mulle ensimmäisiä kertoja vuosiin, kun tuli eksyttyä Hietaniemeen rannalla. Toivoin myös pääseväni ensimmäistä kertaa uimaan Hietsussa, mutta sain levän takia unohtaa koko asian. 


Kävin heinäkuun puolessa välissä myös laittamassa kesätukan kuntoon. Pääsette lukee siitäkin tarkemmin klikkaamalla TÄSTÄ. Nyt tällä on menty jo jokunen aika, kesän aurinko vaalentanut tukkaa vielä entisestään tosin. Tarkoituksena olisi käydä laittaa tukka kuntoon viimeistään ennen Nykin reissua. 


Otin heinäkuussa ennätys määrän aurinkoa, sen kummemmin kuitenkin ruskeutumatta. Oli kuitenkin aivan ihanaa, kun sai nauttia auringosta pitkin kesää. Sain viimeisinä päivinä töissä hölmöt shortsirajat jalkoihin, joten yritin koko kesänä vain päästä niistä eroon. 


Heinäkuun lopussa lensin viikoksi Rovaniemelle lomailee ja rentoutumaan. Pakko myöntää, että Lapista tuli tänä kesänä toinen koti. Täällä viihtyy niin hyvin ja tuntuu, että on ihan eri maassa kun Suomessa, sillä verrattuna pk-seutuun meininki on kyllä aivan eri! Olen kyllä todella onnellinen, että mulle suotiin mahdollisuus nauttia kauniista maisemista, hyvistä säistä sekä mökkeilystä. Olen tosta Rovaniemen reissusta kirjoittanut kaksi postausta, kolmas eläinpuiston postaus jäi uupumaan..
Täältä löytyy ensimmäinen osa ja täältä toinen! 

ELOKUU
Elokuu tuli aivan super nopeasti ja loppui myös todella nopeaa. Elokuu oli oikeastaan melko rauhallinen kuukausi. 


Kävin pitkästä aikaa Linnanmäellä, kuitenkin todeten, että tämmöinen huvittelu ei ole enää minua varten. Ensimmäisenä listalla oli vuoristorata ja jo sen jälkeen täytyi myöntää, että jopa se oli aivan liian hurja minulle. Pää ei oikein tahdo kestää tuommoista vetkutusta. Sen jälkeen tyydyinkin vain maailmanpyörään, kiertelyyn sekä tietenkin viimeisenä hattaraan, mites sitä muutenkaan?


Elokuun yksi jutuista oli ehdottomasti ruoka, sen huomasi jo itse galleriaa selatessa. Taisi oikeastaan rehellisesti sanottuna olla koko kesän juttu. En ole varmaankaan syönyt näin hyvin pitkiin aikoihin. Opin kesän aikana syömäään montaa uutta juttua, voitto!
 
 
Vietin mukavia kesäiltoja kavereiden kanssa, kauniissa maisemissa. Sekä kauniita kesäpäiviä perheen kanssa Porvoossa.


Kesä päättyi aivan huikeaan Viron reissuun. Sinne lähettiin viettämään syntymäpäivää, jossa tapasi kyllä kaikki mahdolliset vanhat tutut. Virossa tuli taas syötyä, juteltua, muisteltua, tavattua sukulaisia ja nautittua niin täysin rinnoin, että ihan oli surullista palata kotiin.

Pakko vielä kerran sanoa, että tämä kesä oli ehdottomasti paras kesä vuosiin.
Niin lämmin, niin täynnä uutta ja mielenkiintoista.
Onneksi tämän vuoden kivat jutut eivät kuitenkaan jää tähän, 
nimittäin luvassa on vielä lukemista, Viron reissua, Nykin reissua ja paljon muuta mielenkiintoista.

Toivottavasti myös kaikilla muilla oli huippu kesä!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti