Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 25. lokakuuta 2016

H&M tilaukseta lämpöä talveen

Nyt pikkuhiljaa kun munn H&M tilauksen paketteja alkaa tulemaan, aattelin tehdä ensimmäisen postauksen siitä. Toinen tulee muutenkin olemaan enemmänkin täynnä sisustukseen painottuvia ostoksia, niin tämä jako menee siinäkin mielessä hyvin. Tämä ensimäinen puolisko on vähän sellainen, joka tuo lämmikettä talveen, joka kolkuttaa jo..


Ihan alkuun huomasin että koska keväällä/kesällä siivosin vaatekaappia rankalla kädellä, niin sieltä oli lähtenyt lähestulkoon kaikki neuleet. Siitä sitten alkoikin neuleiden metsästys, joka on tosinn edelleen käynnissä. Jatkan vaan vasta sitten Virossa, kun shoppailulakko on jo ohi!


Yks mun ehdottomaksi lemppariksi on valikoitunut tämä musta neulepaita, jossa sivuissa on nyörit. Olen saanut tämän jo päällekin pariin otteeseen, ensi kerralla pitää yrittää saada tästä myös kunnon kuvat!


Toinen lemppari on ollut tämä toinen yllätys yllätys nyörillinen. Olen myös ehdottoman rakastunut noihin pieniin yksityiskohtiin, joita löytyy neuleen alaosasta ja hihoista.


Sit on tälläinen hieman lyhyempi malli, joka on ollut päällä kerran. Tykkään super paljon noista yksityiskohdista tuosa edessä, ilman niitä en varmaan olisi edes tykännyt kyseisestä neuleesta.


Mun nyörikokoelmaan tuli myös lisäksi kaksi paitaa, löytyy ennestään jo täysin sama paita punaisena ja oon tykännyt ihan super paljon kun on niin pehmeät ja joustavat!


Ensimmäistä kertaa moniin vuosiin ajattelin et hankin myös pipon, yhden tosin sainkin jo Espanjasta tuliaiseksi. Ajattelin et tänä talvena opettelen vihdoin käyttämään pipoa. Nyt vielä lämpimille keleille tilasin myös sormikkaat, sillä oon vihdoin ymmärtänyt ja käsittänyt miten oleelliset ne sitten oikeasti on..

Paketista lähti myös paljon takas, josta tuli tällä kertaa jopa ihan hyvä fiilis sillä vaikka olenkin tilannut paketit jo ennen kuin aloitin shoppailulakon, tuntuu vähän hölmöltä. Oloa siis helpotti vähän että yli puolet summasta tippuikin pois :D

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä syksyssä on melkeinpä parasta juuri se että saa taas käyttää villapaitoja! <3 Kivoja villapaitoja löysit.. Pitääpä itse myös henkka maukan valikoima tarkastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oikein syksystä välitä, mutta villapaidat ja isot huivit tekee siitäkin mukavia! Kannattaa ehdottomasti käydä kattomassa H&M valikoima. Ainakin netissä heillä ollut todella hyvin neuleita yms :)

      Poista