Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 24. lokakuuta 2016

Ruoka sunnuntai

Vuorossa ruoka sunnuntai. 
Äitini oli eilen käymässä luonani, joten kokkailtiin sitten yhdessä.


Laitettiin tosiaan minuuttipihvejä, keitettiin perunoita ja lisäksi ruskeakastiketta. Pakko myöntää että ruoka oli taas kerran erityisen hyvää.
Illalla ajattelin että haluaisin syödä iltapalaksi jotain muuta kuin hedelmiä ja jugurttia/mysliä. Siitä päästiinkin lämpiin voileipiin.


Levitteenä käytin alkuun voita ja sen jälkeen Creme Bonjourin ruohosipulin makuista tuorejuustoa. Oman maun mukaisesti levitettä voisi laittaa ensi kerralla hieman runsaammin.


Seuraavaksi olikin juuston ja kinkun vuoro. Kinkkuna itsellä toimi perus kalkkunan- ja broilerinfileet. Päälle laitoin juustoa. Ens kerralla haluan ehdottomasti kokeilla perus viipalejuuston sijaan juustoraaste+kananmuna seosta. Eli siis siinä laitetaan 2 munaa, sekoitetaan ne ja lisätään mukaan raastettua juustoa, jonka jälkeen päällystetään leivät sillä.


Kokeilu mielessä lisäsin yhteen leipään mukaan tomaatteja ja toiseen papuja. Pavut oli kyllä omasta mielestä ihan hitti! Ens kerraksi pitää kyllä hankkia paaaljon enemmän kaikkea mitä leipien päälle voi laittaa!


Tältä siis näytti lopputulos! Itse tykkäsin ihan hurjasti ja pitääkin alkaa jatkossa kokeilemaan niin erilaisten lisukkeiden kanssa, sillä keksin niin paljon kaikkea mitä tuonne voisi laittaa sekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti