Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 6. lokakuuta 2016

Kolme asiaa

3 asiaa, joista pidän..
Pidän siisteydestä ja järjestyksestä, ärsyynnyn kun asiat ei oo siellä missä niiden kuuluu olla. Juuri yksi päivä tällä viikolla heräsin 2 tuntia aikaisemmin, vain sen takia että kerkeän siivoamaan ennen lähtöä. Pidän kynttilät+viltti+musiikki yhdistelmästä rauhallisina iltoina. Pidän myös paljon uusien ihmisten tapaamisesta, jotka aiheuttavat hyvää mieltä.

3 asiaa, joista en pidä..
En pidä kylmyydestä, varsinkaan kun mulla tuntuu olevan kylmä jatkuvasti. En myöskään pidä ihmisistä, jotka eivät osaa pitää suutansa kiinni, silloin kun ei ole mitään hyvää sanottavaa. Kolmas asia, joka tulee heti mieleen on hämähäkit - hyi. 

3 asiaa, joita tein viikonloppuna..
 Muutin tähän uuteen ja ensimmäiseen omaan kotiin, josta teille tulee varmasti pian postausta. Vietin ihanan illan sen jälkeen parhaan ystäväni kanssa nauraen. Vietin myös laatuaikaa jääkiekon parissa hyvän ystäväni kanssa. 


3 asiaa, jotka osaan..
Osaan kuunnella hyvin, olisi kyse mistä tahansa. Sen vastapainoksi, osaan myös aina keksiä puheenaiheen jostain ja olla erittäin sosiaalinen. Muuton aikana huomasin myös että osaan myös ilmeisen hyvin koota huonekaluja.

3 asiaa, joita en osaa..
 En osaa piirtää, en sitten yhtään, edes tikku-ukko ei onnistu koska en osaa piirtää suoraa viivaa. En osaa mennä ajoissa nukkumaan, vaikka miten väsyttäis. En osaa koskaan myöskään pyytää apua tai neuvoa tarpeeksi ajoissa, vaan ajaudun ensin aina pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen. 

3 asiaa, jotka haluaisin osata..
Haluaisin osata syödä paremmin ja enemmän - monipuolisemmin, terveellisemmin. Haluaisin myös osata laulaa, sillä rakastan laulamista, mutta 6 vuotta kuorossa ei saanut ihmeitä aikaan. Haluaisin osata matematiikkaa.


3 asiaa, jotka minun pitäsi tehdä..
Mun pitäisi ehdottomasti alkaa pian lukemaan filosofiaa pikkuhiljaa. Koulu linjalla jatketaan, mun pitäisi ehdottomasti panostaa paaljon paaljon enemmän matematiikkaan ja tehdä tehtäviä itsenäisesti enemmän. Pitäisi tehdä myös Ikean ostoslistas viikonlopulle.

3 asiaa, joista stressaan.. 
Koulu taitaa tällä hetkellä olla isoin murhe ja stressin aiheuttaja. Kirjotukset, kurssit ja ihan vaan kaikki mahdollinen. Stressaan myös sitä miten kaikki asiat loksahtaa paikoilleen, ja milloin. 

3 asiaa, jotka saa minut rentoutumaan..
Ensimmäinen asia on ehdottomasti läheiset, kun saa viettää aikaa niiden kanssa ja puhua niille. Hyvänä kakkosena tulee oma seura ja rauha kera kynttilöiden ja lasillisen. Kolmonen on ehdottomasti hieronta. 

3 asiaa, joista puhun usein..
Puhun paljon tällä hetkellä muutosta ja siihen liittyvistä aiheista, sillä se on mun arkea tällä hetkellä eniten. Puhun myös paljon shoppailusta, sillä viime aikoina sitä on taas harrastettu urakalla - loppukuun voisi olla shoppailulakossa.. Puhun myös paljon henkilöistä, joille puhun päivittäin.


3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle.. 
Kaikki löysät oloasut on parhaita, rakastan hilluu vaan hupparissa ja lökäpöksyis. Puen myös mielelläi ylleni mun kaikki vaatteet - rakastan kaikkia. Myös mun Guessin kumisaappaat on ihan must!

3 asiaa, joita en pue päälleni..
Leveälahkeiset housut, ei ei ei, en vain syty niille vaikka nykyään taas kaupoissa on niitä vaikka kuinka! En myöskään pue päälleni semmosta, josta tiedän että täysin samaa on joka toisella vastaan kävelevällä. Enkä ikinä laita jalkaani lenkkareita arki-asuun yhdistettynä. 

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia.. 
Tällä kaipaisin kipeästi uutta laukkua, mutta mistään ei tunnu löytyvän. Hankkisin myös mielelläni uudet lasit (lahjoittakaa joku 600€?). Uusia neuleita kaipaisi vaatekaappi myös.. 3 asiaa, joista unelmoin..
Tällä hetkellä mun yks suurimmista unelmista on ehdottomasti valmistuminen ja sen jälkeen opiskelupaikan saaminen. Kovasti unelmoin myös pääseväni tässä parin vuoden sisään moikkaamaan sukulaisia Australiaan. Omakotitalo - mun unelma jo lapsuudesta, siitä mä unelmoin aina.

3 asiaa, joita pelkään..
Pelkään yksin jäämistä, sillein että yhtäkkiä kaikki mulle läheiset ja rakkaat olisivat kadoksissa. Pelkään myös hämähäkkejä - kuollakseni. 

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa..
Toivon kovasti löytäväni hullun koulumotivaation jostain jotta saan kunnolla tuon koulun hoidettua. Toivon että pian tämä oman arjen ja ajankäytön pyörittäminen sujuu helpommin. Samalla toivon myös että pääsen kohta takaisin liikunnan pariin  
  

 Nyt ehkä tiedätte minusta myös enemmän tämän postauksen jälkeen, ehkä tästä oli hyötyä siihen asiaa liittyen. Tässä yritän kuitenki auttaa teitä mukaan siihen millainen olen ja mitä kaikkea mun elämään mahtuu, niin teidänkin helpompi seurata.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Tatuoinneista on aina ihanaa kuulla kehuja! Olenkin jossain vaiheessa tekemässä postausta tänne blogin puolelle jo löytyvistä ja tulevista! :)

   Poista
 2. Tosi kivasti toteutettu postaus! Jään kyllä seurailemaan :-)

  sannaolivias.blogspot.fi

  VastaaPoista