Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 17. tammikuuta 2017

2016 SUOSIKIT

Nyt on vuorossa vuoden 2016 suosikit, kosmetiikkatuotteista kuin vaatteista. Nämä kaksi on helppo yhdistää, sillä mulla ei oo ehdottomia lemppareita kauhean montaa.

Kosmetiikka

2016 löydetty Nyx on ollut super hyvä tuttavuus, yleiesti oon tähän asti tykännyt kaikesta, mitä merkiltä olen hankkinut. Siitä huolimatta mulle on jäänyt kaks ihan ehdottoman lempparia tuotetta. 

Nyx Tame&Frame
Löysin tän kulmavärin jo 2016 alkuvuodesta ja enimmäinen purkkini tekee loppuaan tällä hetkellä. Kuivunuthan tämä ei ole vieläkään oikeastaan. Väri on todella helppo levittää ja saada tasaiseksi ja se pysyy myös iholla super hyvin jos karvaa ei ole. Pysyvyys todellakin on ihan omaa luokkaansa, sillä vaikka käytän meikinpoistoainetta, niin työtä saa tehdä et sen värin saa pois. Loreal Infallible & Loreal Infallible Matte
Nämä kaks meikkivoidetta ovat päässeet tänä vuonna mun ykkösiksi. Mattea käytän ihan arkena, kun menen vaan kouluun ja tavallista silloin kun on jotain vähän erikoisempaa menoa. Kummankin meikkivoiteen peittävyys on todella hyvä ja nykyään kun iho ei ole enään niin rasvoittuva pysyvyys on taattua myös. Matte sopi tosin jo hyvin silloin kun iho rasvoittui herkemmin, perus Infallible ei niinkään.Urban Decay Setting Spray
Urban Decayn Setting Spray Oil control - mun pitkien päivien pelastus! Erittäin hyvä apu pitkiin päiviin ja meikinpysyvyyteen. Kaiken lisäksi tuote on todella riittoisaa, sillä mulla on edelleen ensimmäinen pullo käytössä, vaikkakin sen olen 2016 alussa jo omaan meikkikassaan saanut. 


Yves Rocherin huultenrajauskynä
Nämä löysin oikeastaan aika puolivahingossa, mutta olen tykännyt ihan älyttömästi. Vertauksena olen kokeillut myös Inglotin hulltenrajauskynää, mutta se ei ollut niin paljoa omaan makuuni kun tämä Yves Rocherin kynä. 

Macadamia Oil
Macadamian tuotteet ovat ainakin tukan puolesta puhujat, ihan ehdoton pelastus mun reuhkalle. Kokeilin näitä ensimmäistä kertaa ihan vaan sillä että nämä sattuivat olemaan Cocopandalla alennuksessa. Ihastuin heti! Nykyään multa sit löytyykin kunnon varastot näitä tuotteita. Macadamian tuotteista oon puhunut täällä aikasemminkin ja pääset lukemaan kyseisen postauksen klikkaamalla TÄSTÄNyöripaidat
Nyöripaidat pääsi mun suosikiksi ja niitä tulikin hankittua muutamat kappaleet, eri väisinä ja eri mallisina. Edelleen on käytössä, vaikka ehkä ei enää niin kovassa kun vielä parisen kuukautta sitten. Pitää sitä tytön aina välillä vaatekaappiaan täydentää ja tyylia laajentaa, joten monesti vanhat lempparit jää taakseen.Mekot
Mekoista oon aina pitänyt, mutta 2016 oli ehdottomasti niiden vuosi. Kylmien säiden tullessa ne tosin vähän jäi sillä olen melkoisen mestari hajottamaan mun sukkahousuja ja suurinosa mun mekoista menee aika pitkälti kesä kategoriaan. Jos ja kun löytyy myös ei-kesäisiä mekkoja, yritän päästä niidenkin pariin takaiin. 


 Kengät
Mulle muodostui vuoden aikana joitain tiettyjä lemppari kenkiä. Ensimmäiset ovat Bulgariasta tuotu espradillo tyyliset, joista harmittelinkin kun en tajunnut ostaa samanlaisia vaaleina. Ihan älyttömän ihanat. Loput kengistä on ihan loppuvuoden tuotosta. Löysin ensimmäiset mukavat ja istuvat korkokengät, vaikka myönnettäköön että ne kuitenki tuhosi uutenavuotena keskstassa mukulakivillä hyvin jalat. 
Sitten ala vasemmalta löytyvät mustat on super ihanat ja sirot, mutta niiden käyttö on jäänyt melko vähäiselle, kun pitkiä matkoja vaeltaessa ne tuppaa alkaa hiertämään :( 
Viimeiseksi jää mun ehdottomat lempparit, nimittäin ylipolvensaappaat. Niitä on tuosta melko vaikea erottaa mutta kaikki kuitenkin tietävät tämän villityksen! Itseltäni löytyy kahdet ja voisin hankkia lisää ja lisää! 

 Tässä oli joitain omia lemppareita vuodelta 2016, löytyykö teiltä samankaltaisia?
Pahoittelen tässä jo alkuun postausten epäsäännöllistä tuloa, mutta pitkät koulupäivät alkoivat viime viikolla ja rytmin saaminen on vielä hieman hakuessa. 

1 kommentti:

  1. Toi L'Orealin infallible matte foundation ihan törkeen hyvää kamaa, mulla toka purkki menossa :D

    ♥ Jasmin N | Little Things With Jassy

    VastaaPoista