Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

KALENTERI 2017

Kalenteri on ollut mulle jo ylä-asteesta asti ihan super tärkeä juttu. Nyt kun ainakin kevääseen asti ajankäytön suhteen saa olla aika tarkka ja on paljon muistettavaa halusin välttämättä jonkun kivan kalenterin. Kaupasta kalenterien löytäminen on aina ollut itelle yks suuri suuri haaste, joten kun luin, että on sivustoja mistä kalenterin saa suunnitella itse, päätin että sellainen tulee mulle vuodeksi 2017!

Kyseisiä sivustojahan on monia ja kävinkin läpi muutamankin, itse päädyin tilaamaan personal-planner nimiseltä sivustolta.


Etukannen kuvan valitsminen oli varmaan kaikista haastavin juttu koko kalenterissa. Oli niin monia kuvia mitä oisin halunnu laittaa ja niin paljon kuvia mitä ei löytynyt hyvälaatuisena. May the fab be with you osoittautui kuitenkin todella hyväksi tekstiksi etukanteeni. Takakannen halusin olevan hieman yksinkertaisempi joten tuollainen silkkisen tapainen sivu olisi siihen oikein erinomainen. Kamera on tarkentanut näissä kuvissa jotenkin ihan super erikoisesti, joten pahoittelen et kuvat on noin epätarkat.

Pidin ittelleni tämän myötä äsken taas pikaopastuksen Paintin käytöstä, koska sitä ei oo tullu käytettyy vuosiin, mutta sivun alaosassa luki isolla kaikki osoitteeni, numeroni yms. Alkuun mietin pitkään että  mitähän ihmettä mä tonne etusivulle kirjotan, mutta sit muistin mun tsemppilauseen niin sen jälkeen ei tarvinnutkaan enää pohtia. 


Värit, merkinnät ja sisällön kalenteriin sai valita itse. Siitä huolimatta että en edes ole pinkin ystävä, mun valinnaksi osoittautui nimenomaan pinkki. En mitään sen kummempia merkintöjä alapalkkiin halunnut, jotta jää tarvittaessa sinne tilaa tehdä vielä omia muistiinpanoja tai mitä lie mieleen  tulekaan! 


Mukana tuli myös tarroja, jolla pääseekiin koristelee ja kalenteria ihan oman maun mukaan. Itse en ole sen kummemin vielä niihin perehtynyt.
Näistä kuvista taas huomaa että tarkennus on ollut ihan päin mäntyä jostain syystä. 


2017 vuonna on odotettavissa mitä mielenkiintoisempia juttuja, joten olkaa kuulolla, kun pian pääsen väsäämään myös vuodesta 2017 postausta! 

Millaisia kalentereja teillä on? Ostatteko ihan kaupasta vai tilaatteko jostain? 
My-plannerista haluan vielä sanoa että sivusto on todella helppo ja toimituksessa ei kestä kauaa, myös asiakaspalvelusta saa nopeasti vastauksia ja todella hyvää palvelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti