Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

IDEAL OF SWEDEN & HANNALICIOUS + ALEKOODI

Jo jokunen aika sitten IDeal Of Swedenilta tuli uusi collection nimeltä Hannalicious. Kyseessä on yhteistyö tunnetun bloggarin Hanna Fibergin kanssa.
"Hanna kuvailee puhelinkuorivalikoimaansa iDeal of Swedenin kanssa puhtaaksi ja yksinkertaiseksi, jossa on ripaus erikoisuuksia. Värit vaihtelevat hienovaraisesta ja elegantista mustavalkoisesta kirkkaampiin sävyihin, kuten koralliin, mintunvihreään ja turkoosiin."

 Itse olen saanut haalittua itselleni tästä collectionista jo kahdet. Klikkaamalla TÄSTÄ pääsette vasemmalla oleviin pinkkeihin kuoriin ja klikkaamalla TÄSTÄ oikealla oleviin kultaisiin kuoriin.
Kultaiset on omat viimisimmät, joita en ole päässyt oikeastaan vielä käyttämään. Kummatkin kuoret, oikeastaan koko collectsionin kuoret, ovat niin mahtavat, että haluaisin vaan ihailla näitä jatkuvasti.


Pakko sanoa, että nämä kultaiset ovat niin tajuttoman upeat, että nämä ovat melkeinpä lempparit mun kuorista. Niin upeat sävyt ja kauniisti kuvio, että ei voi kun ihailla. 
Nyt kun olen käyttänyt jo pitkään IDeal Of Swedenin kuoria niin olen kyllä täysin vakuuttunut, että nämä ovat kyllä ehdottomasti mun lempparit. Tykkään kovasti matskusta sekä siitä miten helposti kuoret saa puhelimesta irti ja takaisin. Kuorissahan tosiaan on sisäpuolella mikorkuituvuori, joka suojelee täydellisesti puhelimen takakuorta kaikilta naarumuilta jne.

 
Tästä pääsette suoraan IDeal Of Swedenin sivuille, jotta pääsette shoppailee omat lempparinne! 
Käyttämällä koodia "TOME20" saatte seuraavan kolmen päivän aikana 
-20% tilauksestanne! ♥ 
Sivuilta löytyy myös useita erilaisia kesäisiä kuoria, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti