Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 9. heinäkuuta 2018

NIKE TENNARI RAKKAUS(viha) part 3

Aikalailla vuosi sitten kirjoitin Nike vihasta part 2 postauksen. Nyt on pakko saada tälle aiheelle vähän jatkoa. Part 1 ilmestyi jo viime vuoden keväällä. Tosiaan ne joilla ei ole käsitystä mistä tässä on kyse niin teille pieni kertaus.
Olen siis tosiaan jo vuosia vihannut nykyistä kenkämuotia ja nykyajan tennareita, vihaan edelleen. Ostin kuitenkin viime keväänä ensimmäiset Niket vuosiin, noh - ne on edelleen kyllä tallessa, mutta en ole niitä jalkaan laittanut vuoteen..
Part 2 taas kertoi siitä, että ostin toiset Niket sille vuodelle - Air maxit. Muistan ikuisesti sitä, että vielä 2015 vihasin Air Maxejakin aivan sydämeni pohjasta ja minusta ne olivat kaikista rumimmat kengät IKINÄ.


Nyt tilanne on eskaloitunut siihen, että minulta löytyy neljä paria Air Maxeja. Hups? Tosiaan huomasin tänä keväänä viihtyväni niissä erittäin hyvin. Pinkit söpöydet tosin olin tilannut jo talvella, sillä nämä olivat semmoiset PAKKO SAADA kengät. Pinkit ja vielä mokkaiset - miten voisi muka vastustaa? Näitä ei tosin kovin useasti oo vielä tullut käytettyä, sillä joko on ollut kurasta, märkää tai liian kuuma. Ehkä näidenkin aika tulee vielä.


Vihreät lähti mukaan Englannin JDSportsin alennuksessa, sillä mustat kokivat suht kovia töissä keväällä ja ajattelin että tummat tekisivät terää. Tietenkään en tullut ajatelleeksi, että nämä on päältä kangasta, mutta ei se mitään. Kenkiä ei voi ikinä olla liikaa!


Nämä valkoiset on viimeisin täydennys. En oikestaan tiedä onko nämä uhka vai mahdollisuus.. Jalkaan en ole vielä kertaakaan näitä saanut eli kai se selviää sitten kun näitä pääsee käyttämään. Pakko sanoa, että valkoiset kuitenkin kiehtoo jostain syystä nykyään, ehkä siksi että ne on (ainakin aluksi) niin puhtaat.
Saas nähdä milloin näihin kyllästyy, mutta ainakin tällä hetkellä viha on muuttunut rakkaudeksi näiden tapauksessa. Kaikkia muita kohtaan on edelleenkin viha.. :D
Näillä kuitenkin on niin hyvä kävellä, että näitä ei pysty vihaamaan kun ulkonäkökin on ihan ok.


Onko teillä mitään sellaista jota ootte aluksi vihanneet, mutta myöhemmin alkaneetkin rakastaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti