Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 24. heinäkuuta 2018

HAIRWELL STUDIO part 2

Kerroin toukokuun lopulla mun kampaaja käynnistä ja nyt on taas aika päivitellä hiuksia. Kävin viikko sitten laittamassa tukkaa taas uuteen uskoon, sillä juurikasvu alkoi näyttämään taas siltä, että harmaannun ja oltiin Hegen kanssa sovittukin, että toistetaan toimenpide vielä kerran.
Ensimmäisen käynnin fiilikset ja lopputuloksen pääsee tsekkaa TÄSTÄ.


Tosiaan liikkeelle ollaan lähdetty täysin mustasta niin kuin vasemmalla näkyy ja mikä edeltävässä postauksessa kanssa tuli esille. Siitä vaalennettiin ensimmäisellä kerralla hitusen ja yritettiin saada juureen värin, joka olisi lähempänä omaa sävyä, jotta juurikasvu ei tuntuisi ja näyttäisi enää niin pahalta.
Viikko sitten vaalennettiin sitten tosiaan lisää ja en huomannut itse eroa ennen, kun vertasin näitä kuvia keskenään. Ihmeteltiin Hegen kanssa myös sitä, että miten saatiin kahdella kerralla näin paljon vaaleampi sävy. Tukkaa kävin vielä erikseen tänään leikkaamassa, sillä latvat tuossa kuitenkin vähän kärähti niin napsastiin 2cm latvoista pois. Muuten tukka pysyi erittäin hyvässä kunnossa vaalennuksista huolimatta.Lähin Hegen luota taas aivan tyytyväisenä siihen millainen lopputulos saatiin kaiken kaikkiaan aikaiseksi. Hegen luona kauniin tukan lisäksi saa aina samalla niin mahtavaa asiakaspalvelua, että sinne menoa odottaa ja sieltä poistuessa alkaa jo suunnittelemaan seuraavaa kertaa. Olen tosiaan jo vuosia ollut asiakkaana ja tuntuu, että menisi jonkun vanhan tutun luokse vaihtamaan kuulumisia ja siinä sivussa saa tukankin kuntoon. Käsitystä siitä mitä seuraavaksi tehdään mulla ei vielä ole, mutta lupasin syntymäpäiväksi käydä laittamassa tukan kuntoon ♥
On muuten mahtavaa, kun on saanut tukan kasvamaan ja elinvoimaiseksi. Ihan tykkää itsekin katsoa näkyä!
Edelleen siis suosittelen suuntaamaan Hairwell Studioon mikäli etsii luottokampaaja, joka osaa hommansa ja jonka luona on mukavaa käydä.

 Käykää tsekkaa Hairwell Studion sivut  TÄSTÄ ja käykää varaamassa oma aikanne TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti