Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 28. heinäkuuta 2018

KIRJAHAASTE 4/12


Aloitin alkuvuodesta kirjahaasteen, joka jäi täysin huhtikuussa erinäisten syiden takia. Nyt kun elämä alkaa olemaan taas mallillaan olen päässyt palamaan takaisin rakkaan harrastuksen pariin. Saa nähdä saako lopulta joulukuuhun 12 kirjaa kasaan vai onko täysi mahdottomuus. Nyt on 4/7 eli olen kolmen kirjan verran myöhässä. Katsotaan miten käy!


Tässä kuitenkin neljäs kirjani, jota ei alkuperäisellä listallani ollut oikeastaan ollenkaan. Kirjailija kuitenkin myös Jojo Moyes eli ehkä tämä kelpaa silti. Tuli ostettua tämä lisäksi kirjahyllyyn ja se nyt sattui tarttumaan eräänä aamuna matkaan, enkä mä oikeastaan enää edes muistanut varmaksi, että mitä kaikkea listalle tuli laitettua.
Tällä kertaa tosiaan käteen osui tuo Jojo Moyesin Ole niin kiltti, älä rakasta häntä kirja. Kirja oli ensimmäinen Moyesin kirja, jonka luin. Ihan ensimmäisenä pakko sanoa, että mikäli ei jaksa keskittyä niin tätä kirjaa on mahdotonta lukea. Tämä vaati ainakin itseltäni paljon keskittymistä lukemiseen, sillä kirjassa siirrytään ajasta toiseen nopeasti. Kirja on mahtava, mikäli olet romantikko ja viihdyt romanttisten kirjojen parissa, sillä jos tämä kirja on jotain, niin se on romanttinen. 

Kirjan juoni on todella mukaansa tempaava ja nerokas. Tästä voi varmasti olla apua myös monelle, joka kiemurtelee omissa suhdekiemuroissa eikä tiedä mitä pitäisi tehdä. Kirjaan on mainiosti yhdistetty kaksi eri tarinaa, jotka lopulta saavat yhteisen päätöksen. Vaikka kirja on romanttinen, on se myös jännittävä, useaan otteeseen olisin halunnut skipata loppuun ja saada tietää miten käy. Juoneen pystyi eläytymään mukaan ja sen edetessä sai jännittää, että mitä tulee tapahtumaan.


 1. Sarah Knight - Get Your Shit Together
 2. Erica Spindler - Väärä Salasana
 3. Erica Spindler - Murhaajan tunnustus
 4. Erica Spindler – Vaikenemisen synti
 5. Erica Spindler - Paholaisen soturit
 6. Erica Spindler - Riivattu
 7. Erica Spindler - Veriköynnös
 8. Joy Moyes – Ole niin kiltti, älä rakasta häntä
 9. Joy Moyes  - Ne jotka ymmärtävät kauneutta
 10. Martina Haag - Olin niin varma meistä
 11. Mhairi McFarlane - En minä vaan sinä
 12. Joel Dicker - Totuus Harry Quebertin tapauksesta
 13. Kimmo Takanen - Murra tunnelukkosi: Työstä tunteet, toimi toisin
Tuo Get Your Shit Together on mulla oikeastaan huhtikuulta yhä kesken ja yritän löytää puhtia, että saan sen jossain vaiheessa luettua loppuun. Kirja vaatii keskittymistä, sillä sanasto on jokseenkin hankala ja erilainen. Tulen kuitenkin vielä lukemaan sen tämän vuoden puolella, tulen sitten kertomaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti