Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 28. marraskuuta 2016

ESTONIA PT.2Lauantai oli täysin pyhitetty shoppaamiselle ja hyvälle ruualle. Shoppailtua tosin tulikin paljon, mutta se osoittautui myös todella hyväksi harrastukseksi, paitsi lompakon kannalta. Kierreltiin lauantaille paljon myös vanhassa kaupungissa, joten tulihan siinä kävetltyä aikamoisen paljon. Liikuttiin toki osa matkoista myös taksilla, mutta turha sitä kaikkialle mennä taksilla kun sai nauttia kivasta näkymästä ja säästä.Aamupalalla toki käytiin hotellissa, jossa olikin aivan älyttömän hyvää aamupalaa. Päivällä syötiin Tommi Grill:ssä Virua vastapäätä ja illalla päädyttiin tuttuun turvalliseen Peppersack/Kolme konna grill nimiseen paikkaan. Olen tähän asti aina syönyt siellä grillattua lohta, mutta mun oli lauantaina tehnyt koko päivän mieli kunnon rasvaista ruokaa, joten tein hieman erilaisen valinnan tällä kertaa. 


Tilasin tosiaan burgerin ja ranskalaisen ja ai että maistu hyvältä! Ensi kerralla tosin varmaan taas maisteltava heidän super hyvää kalaa. Paikkahan on itsessäänkin aivan super mahtava, sillä ruuat valmistuu super äkkiä ja asiakaspalvelu on todella hyvää. Voin lämpimästi suositella kaikille, joilla joskus Tallinnassa ruokapaikka hakusessa. 


Käveltiin tosiaan koko lauantain aikana 22km, joten kyllä siinä tuli urheiltua aikalailla, siihen lisäksi vielä monelle matkalle kauppakassit, joten kyllähän siinä hyvin liikkui. Vaikka se taitaa Virossa ollessa ihan hyvä juttu olla että liikkuu, tulee siellä sen verran syötyäkin. 


 Ostokset pyrin myös esittelemään teille pian, sillä onhan matkasta jo reilu viikko kulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti