Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 21. marraskuuta 2016

ESTONIA

Nyt on vihdoin palaututtu Viron reissulta ja myönnettäköön että olikin aikamoinen reissu. Nyt pari seuraavaa postausta varmaan käsitteleekin lähinnä kyseistä matkaa ja siellä tehtyjä ostoksia.


Perjantai tosiaan alkoi jo aamu viiden herätyksellä, sillä kuuden jälkeen piti päästä jo lähtemään sillä 8:30 lähti laiva jo kohti Tallinnaa! Laivamatka meni melko nopeasti, sillä sitä sinne pääsyä odotti niin paljon, vaikka myönnettäköön että väsymys painoi aikalailla, kun eihän sitä kovinkaan montaa tuntia ollu tullut nukuttua. 12:15 mulle oli varattu Hairlook Salongille hiustenvärjäykseen ja keratiinihoitoon. Oltiin kuitenkin perillä jo paljon aikaisemmi, joten pääsin penkkiin käsiteltäväksi noin puoli tuntia aikaisemmin.Yövytiinn hotelli L'ermitagessa, jota voin suositella todella lämpimästi. Ihan super ihana huone, super hyvä asiakaspalvelu ja vielä parempaa ruokaa. Paras toki koko hotellihuoneessa oli kylpyamme, jonka sai yhdellä napin painalluksella muutettua poreammeeksi. 


Perjantaina lähettiin myös ulos juhlimaan ja tolla lookilla olin itse liikenteessä. Ai että miten virolaiset baarit eroaakin suomalaisista baareista, ei taas hetkeen tee mieli lähteä ulos täällä kun muistaa millaista Virossa on. Ylipäätään koko Viroon pääseminen toi taas ison helpotuksen arkeen ja elämää, miten rakas ja ihana yksi maa voikaan olla. 
Pyrin tekemään nämä Viron postaukset 3-4 osassa mukaan lukien ostoksista kertovan. Kamera mulla oli kylläkin mukana, mutta sen käyttäminen pääsi unohtumaan kun oli mukana vain pikkulaukku, joten kuvat on puhelnlaatua valitettavasti.

2 kommenttia:

 1. Uu pitääkin tsekata tuo hotelli jahka jokunen kerta maihin eksyy! Toi kylpyamme kuulostaa niin houkuttelevalta :D

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen ehdottomasti! Ihan super kaunis hotelli ja tosi hyvä palvelu, eikä ole edes kallis! Ja myönnetään että itselläkin tuli vietettyä kylpyammeessa parikin tuntia :D

   Poista