Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Via snapchat

Olen joskus aikaisemmin kun vielä blogia kirjottelin niin tehnyt tämän tyylisen postauksen ja silloin siitä tykättiin, joten ajattelin toteuttaa sen uudestaan, saa nähdä mitäs tällä kertaa tykkäätte.
Tosiaan esittelen mun viikon snapchatin kautta, toki ihan kaikkea tänne en laita ja esim videot jäävät puuttumaan.


Viime viikon lauantaina tosiaan kokkasin mun mummille ja äidille, josta voit lukea täältä. Pitkän pohdinnan jälkeen lähdin illalla vielä Miisan kanssa käymään parilla. Joskus kahden aikaan saavuin super väsyneenä kotiin.


Sunnuntai aamuna nautin siitä että sai nukkua pitkään ja senkin jälkeen vielä makoilla oman peiton alla. Illaksi sain Elisan mun luokse jatkamaan Twilight maratonia ja syömään. Yömyöhään löysin vielä ihan unelmien sormuksen, josta ajattelin vinkata kaikille - jos vaik joku mun tutuista sattuu olemaan mun tuleva aviomies.


Ensimmäinen kuva on siitä kun kävin maanantaina piipahtamassa töissä ja taisin ensi kertaa tällä syksylle saada tuon mustan villakangastakin edes päälle. Seuraava tiistain asua, jolla menin istumaan kolmeksi tunniksi kuuntelemaan filosofiaa. Mun koulunkäynti tällä hetkellä on sen verran filosofia painotteista että päivät on aikalailla pelkkää filosofiaa. Kolmen tunnin uurastuksen jälkeen kävin elämäni ensimmäistä kertaa kiropraktikolla, josta pistän tuleman myös jossain kohtaa erillistä postausta.


Sit koitti menneen viikon ehdoton lemppari päivä nimittäin keskiviikko ja ensi-lumet! Itse nautin ihan täysin rinnoin kyseisestä asista. Laitoin myös ensimmäistä kertaa tälle talvelle kyseisen Guessin takin päälle, joten koko päivä oli yhtä juhlaa. Odottelin myös kovasti perjantaita silloin, sillä aika tuntui menevän eteenpäin kuin etana.


Torstaina mä heräsin super hyvillä fiiliksillä, aurinko paistoi suoraan sänkyyn ja fiilistelin ennen ylös nousemista kaikkia hyviä biisejä. Parasta talvisin on se kun aurinko paistaa, ulkona on aina niin kaunista! Asuna toimi torstaina valkoiset housut ja musta sivuilta nyöritettävä paita, jonka olen esitellyt täällä. Sain myös jalkaani uudet mustat kengät, josta kerroin ensi-lumi postauksessakin. Torstailta valitettavasti jää kokonaan puuttumaan illan snäpit, sillä kaikki olivat videoita. Mulla tosiaan oli ihania ja karvaisia vieraita.


Perjantaina nautin pitkistä unista ja sängyssä makoilusta, taas kerran. Kulutin lattiaa, sillä makkarin matolla makamisesta on tullut joku mun lemppari juttu. Olin äärimmäisen iloinen siitä että perjantai vihdoin koitti, olihan sitä jo hetken aikaa odotettukin. Turvauduin taas asukriisin iskiessä, mun narupaitaan. Toisaalta viiniä juotiinkin tällä kertaa ihan mun kotisohvalla, niin se ei ollut niin justiinsa.

Lauantaina mulla oli aika perhepainotteinen päivä. Herätessä toivoin muumilimpparia. Tarjosin iltapäivällä kahvit kummitytön perheelle, joiden kanssa käytiin moikkaamassa myös mun äiti, jonka luota kotiutin mun ensimmäisen rakkaustakin. Lauantailta puuttuu myös useita videoita. Illalla ennnen nukkumaanmenoa leikin vielä filttereillä ja sunnuntai aamuna nappasin kuvan noista super upeista kukista mitä lauantaina sain.

Mun touhujen katselua voi jatkaa snäpin kautta > adeee1, josta pääsette näkemään myös aina kaikki videot ja muutenkin seuraamaan tarkemmin. Toivottavasti tykkäsitte! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva posaus, kuten Snapchat-postaukset yleensäkkin! Näitä siis lisää :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista