Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 22. elokuuta 2018

HIUKSET PEHMEÄKSI KERASTASELLA


Mulla on semmoinen ikuinen hiustenhoitotuotteiden etsintä käynnissä. Aina etsin jotain parempaa, jolla hiukset saisi kiiltämään ja entistä enemmän pehmeäksi. Vaihtelen hoitotuotteita melko paljon, lukuun ottamatta muutamaa tiettyä vakkariksi jäänyt tuotetta. Silloin tällöin jaan tännekin, mikäli jotain aivan erinomaista löydän ja nyt on taas se hetki. Löysin nimittäin aivan super hiustenhoitotuotteet!Kyseessä siis tosiaan on Kerastasen Discipline sarja. Tuotteet ovat itselleni ensimmäiset Kerastasen tuotteet, joten oikeastaan mitään sen suurempia odotuksia mulla ei ollut. Vinkin nappasin Ilona Siekkisen somesta, sillä hän on useasti kehunut Kerastasen tuotteita ja tällä kertaa vilahtivat tämän sarjan shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tuumasta toimeen ja tilasin itselleni shampoon ja hoitoaineen kokeiluun.
Shampoo on siis Discipline Bain Fluidealiste Smooth-In Motion Shampoo, joka on "kurittomille hiuksille " ja jonka tarkoituksena on vähentää hiusten pörröisyyttä. Hoitoaine on Discipline Cleansing Conditioner Curl Idéal, joka on kevyesti puhdistava hoitoaine kiharoille hiuksille. Se hoitaa kuvia hiuksia ja palauttaa kiharoiden kimmoisuuden.
Mulla itselläni on AINA pesun jälkeen todella pörröiset hiukset taas viime aikoina, varmaan jonku verran vaikutusta ollut tuolla tukan vaalenemisella, joten tuotteet olivat juuri minulle tehty. Pieni kiharakin löytyy omasta takaa, joka sitten vielä tuplaa tilannetta.
Nyt onkin pakko sanoa, että nämä ovat aivan MAHTAVAT! Tukkani tuntuu pesun jälkeen todella pehmeältä, ei ole laisinkaan pörröinen ja sitä pystyy jopa kevyesti harjaamaan vielä kosteana. Itselleni nämä ovat ainakin nyt super pelastus. Sekä shampoo että hoitoaine ovat kumpikin todella riittoisa, eikä kumpaakaan tarvitse laittaa paljoa. Itselleni tämäkin on todella positiivinen asia, sillä tuota tukkaa nyt jonkun verran on.

Shampoo oli mielestäni melko tuoksuton, hoitoaineessa on hieman vahvempi ja jännä tuoksu, mutta ei mitenkään ärsyttävä. Hoitoaine ei myöskään sisällä silikonia eikä sulfaatteja.
Kauppalistalle menee ehdottomasti myös sarjan muut tuotteet.

Suosittelen kaikkia, joilla on samantapaisia ongelmia, kokeilmaan!
Nämä toki ovat normaali markettituotteita kalliimmat, 
mutta täysin sen arvoiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti