Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

torstai 16. elokuuta 2018

IDEAL OF SWEDEN SUPER KAMPANJA

IDeal Of Swedenistä on tullut yksi minun lempi jutuja kevään jälkeen. Heidän kanssaan yhteistyö on aivan mahtavaa ja heidän kuoret on niin ihanat, että olen tilannut itsekin monet, sen lisäksi mitä olen saanut heiltä. Olen ollut aivan todella erityisen tyytyväinen heidän kuoriin. Nyt ostoslistalla on vielä power bankin osto, sillä sellainen matkalle mukaan olisi erinomainen - sellainen kauniin vielä erinomaisempi juttu.


Tällä kertaa tulin kertomaan IDeal Of Swedenin mahtavasta kampanjasta, mikä heillä alkoi tänään.

BUY 1, GET 1 FREE
BUY 2,  GET 2 FREE
BUY 3, GET 3 FREE 

Eli tosiaan kolmeen asti saa niin monta kaupanpäällisenä kun mitä ostaa. Tarjous on voimassa sunnuntaina 19.8. asti. Nyt siis kannattaisi ehdottomasti tilata, sillä vaikka itse ei noin monia tarvitse, jos ei ole hurahtanut niin kuin minä, osan voi aina laittaa lahjapaketteihin. Kohta on tulossa joulu ja sivuilta löytyy paljon eri Samsungin sekä Iphonen malleihin kuoria. Myös Honor 9 sekä muutamaan Sonyn malliin on myös mahdollista saada kuoria. 
Oma uusin tuttavuus on nämä siniset marmori kuoret. Ajattelin piristää kokoelmaa jollain värikkäällä sekä uudella värillä, onnistuin. Tummansinistä toki löytyi jo, mutta eihän sitä lasketa! Pakko myöntää, että valinta ei kuitenkaan ollut helppo, sillä olisin halunnut niin monet. Yritin nyt kuitenkin napata vähän edeltävistä poikkavaa, joten siihen nuo siniset oli oikein mainiot. 
Sormet kyllä syyhyää jo uusien perään.


Kertauksena vielä:
Kuorien sisäpuolella on mikrokuituvuori, joten ei tarvitse pelätä sitäkään, että kuoret naarmuttaisivat puhelinta. Kuoret on valmistettu hyvin joustavasta muovista, joten tälläisen pitkäkyntisen ihmisenkin on super helppoa vaihtaa kuoret, pelkäämättä, että joko kuoret tai kynnet hajoaa. 

Klikkaamalla TÄSTÄ pääsette Ideal Of Swedenin sivuille
ja tilaamaan omanne.
Nämä ovat aivan erinomainen lahjaidea, joulukin kun on tulossa kohta!

2 kommenttia:

  1. Mä olen myös miettinyt, että haluisin tilata iphoneen kuoret. Tällä hetkellä käytän sitä ilman kuoria, joka ei varmaan munlaiselle tohelolle ole hyvä. Vitsi on kivan näkösiä nämä kuoret, varsinkin tuo sinisen kiven näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä tosi hyviä ja kivoja! Multa on tulossa pian uus alekoodi, jos tahtoo silloin tilata :)

      Poista