Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

maanantai 20. elokuuta 2018

KIRJAHAASTE 5/12

Olen kirinyt kiinni tätä minun kirjahaastetta. Vielä olisi kolme kirjaa kirittävänä kiinni loppuvuodessa. Sain nyt kuitenkin vuoden viidennen kirjan purkkiin ja tässä se nyt olisi!


Jatkoin Jojo Moyesin linjalla tähän perään. Edeltävä kirjanihan tosiaan oli Jojo Moyesin Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. Se kirja oli aivan mahtava, joten odotukset tämän kirjan suhteenkin sitten oli melko korkealla.
En oikeastaan ollut edes tietoinen, että kerro minulle hyvää on tämän ensimmäinen osa, vaikka ovatkin itsenäisiä. Pitää seuraavaksi siis hankkia myös tuo kirja, jotta saa käsityksen siitäkin.


Tällä kertaa kirjana toimi Jojo Moyes - Jos olisit tässä.
Kirja oli todella hyvä, mutta ei välttämättä ihan pysty kilpailemaan tuon edeltävän kirjan kanssa.
Tämä oli melko koskettava kirja, niin kuin ilmeisesti myös Kerro minulle jotain hyvää on. Tässä oli erittäin mielenkiintoisia näkökulmia sekä ratkaisuja ihmisten elämässä.
Kirjan päähenkilö on menettänyt rakkaansa ja käy tätä läpi erilaisin keinoin. Rakkaan menneisyys ilmestyy kuitenkin ovelle kolkuttelemaan, jonka myötä päähenkilö Louisan elämä saa todella erilaisen käänteen.

1.     Sarah Knight - Get Your Shit Together
2.     Erica Spindler - Väärä Salasana
3.     Erica Spindler - Murhaajan tunnustus
4.     Erica Spindler – Vaikenemisen synti
5.     Erica Spindler - Paholaisen soturit
6.     Erica Spindler - Riivattu
7.     Erica Spindler - Veriköynnös
8.     Joy Moyes – Ole niin kiltti, älä rakasta häntä
9.     Joy Moyes  - Ne jotka ymmärtävät kauneutta
10.  Martina Haag - Olin niin varma meistä
11.  Mhairi McFarlane - En minä vaan sinä
12.  Joel Dicker - Totuus Harry Quebertin tapauksesta
13.  Kimmo Takanen - Murra tunnelukkosi: Työstä tunteet, toimi toisin 
14. Jojo Moyes - Jos olisit tässä 


Tätäkään kirjaa ei alkuperäiselta listalta löytynyt, joten se pääsi jonon viimeiseksi. Mulla on myös eräs toinen kirja kesken tällä hetkellä, joka ei listalle kuulu. Saa nähä saanko sen loppuun niin, etä siitä pääsee tänne kertomaan ja lisämään numeron 15 listalle. 

Suosittelen ehdottomasti kirjaa, mikäli kaipaa jotain herkkää luettavaa.
Kirja on hyvä "opas" miten voi opetella elämään uudestaan!

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva lukea näitä sun kirjapostauksia! Mä itseasiassa tilasin Adlibrikseltä taannoin tuon Jojo Moyesin saman kirjan "Jos olisit tässä", mutten oo saanut aikaiseksi alkaa lukemaan sitä. Ja ehdottomasti suosittelen lukemaan myös tuon kerro minulle jotain hyvää, se on aivan uskomaton ja se leffa on vielä parempi! :) Jos et oo muuten vielä tutustunut Estelle Maskamen kirjoihin niin suosittelen ehdottomasti, ne on tosi koukuttavia ja ällöromanttisia jos sellaisista tykkää!

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kerro minulle hyvää on myös itsellä ostoslistalla! Ite taas voin lämpimästi suositella myös tuota Ole niin kiltti, älä rakasta häntää Moyesilta, josta oon myös tehnyt postauksen, aivan huippu!
   Esella Maskame kieltämättä täysin uusi nimi, pakko pistää listan jatkoksi!

   Poista