Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

lauantai 4. elokuuta 2018

ROVANIEMI 1

Moni joka mua sosiaalisessa mediassa seuraa tietää varmasti missä viikkoni juuri hetki sitten vietin. 25.7 oli varmasti kesän odoteltuin päivä, sillä lensin silloin viikoksi Rovaniemelle, ajatella viikoksi pois pääkaupunkiseudulta. Sinne lentäminen tarkoittaa itselleni aina rauhaa ja tasapainon löytämistä, joten ajatuskin saa hymyilemään. Nyt tosin kun sieltä on jo palattu, joutuu surulla ajattelemaan, että seuraava reissu sinne on talvella. Saa nähä onko se hyytävä kylmyys enää niin kovin rentouttava..
Nyt pidän lentämisestä pientä taukoa, sillä mahdollinen seuraava lento on sen verran pidempi, että keräilen pari kuukautta voimia.


Pääsin torstaina aivan mahtaviin maisemiin. Onneksi kamera oli messissä tätä varten, sillä tästä reissusta jää muistoksi niin paljon upeita kuvia, joita voi sitten talvella ihastella. Paikka oli sellainen, että ei oikein tiennyt mihin suuntaan katsoisi kun joka suunnassa oli niin tajuttoman kaunista. En valittaisi kun saisi tehdä iltalenkkejä noissa maisemissa - mieletöntä!


Kävin torstaina myös syömässä Kauppayhtiön Pure Pizzassa ehdottomasti yhtä parhaisiin lukeutuvaa pizzaa. Pizza oli nimeltään Holy Smoke, jossa oli älyttömän hyvää savukinkkua. Pizzan koko koostumus oli älyttömän maukas. Vierestä löytyy myös Pure Burger, jota täytyy ilmeisesti mennä kokeilemaan ensi kerralla. Klikkaamalla tästä pääsette kurkkaamaan paikkojen valikoiman!
Olin esittänyt vesimeloni pyynnön ennen kun lensin pohjoiseen, sillä tuon peukaloni takia itseltäni sen leikkaaminen ei ihan onnistu - myös se toteutui!


Torstai oli muutenkin yhtä iloa meidän koko perheelle, kun saatiin myös vihdoin uusi perheenjäsenemme tähän maailmaan. Pieni serkkupoikahan sieltä tuli kattelemaan maailman menoa♥

PS. Rovaniemi postauksia tulee useampi, aikalailla kaikki näin kuvien muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti