Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

5.5.2020 - PÄIVÄ, JOLLOIN MAAILMAMME MULLISTUIPoikamme syntyi 5.52020 klo 3:16,
mitoin 46cm ja 3024

Meidän minin laskettu aika tosiaan oli 4.6, sopivasti kesän alussa ja kaiken kerkeäisi hoitaa ajossa valmiiksi. Alunperin muutto viikonloppumme piti olla vasta 8-10.5 ja vanhan asunnon luovutus tällöin 10.5, mutta uusi asuntomme valmistui aikaisemmin ja saimme sen käyttöömme jo huhtikuun puolella - onneksi. Jos tilanne olisi mennyt tuon alkuperäisen suunnitelman mukaisesti oltaisiin oltu melkoisessa pulassa, nimittäin kirjoitan täällä nyytti vieressäni ♥

Maanantai 4.5 oli elämäni pelottavin sekä jännittävin päivä. Synnytykseni oli pitkä ja raskas, sillä lapsivedet menivät maanantaina 4.5 klo 7:30, säännöllisesti supistukset tuli hieman ennen puoltapäivää ja pieni poikamme syntyi 5.5 aamuyöstä. Synnytyksen viimeiset 4 tuntia olivat todellinen koettelemus, mutta selvisin niistäkin hyvän henkilökunnon sekä M:n avustuksella. Olen onnekas, että synnytyksessäni olivat mukana sellaiset henkilöt, joiden kanssa kemiat kohtasivat, sillä uskon, että muuten kokemus olisi voinut jättää todella ison jäljen ellei traumaa.
Vuodeosastolla olo oli itselleni todella kamala kokemus ja olenkin siitä myös laittanut eteenpäin palautteen, sillä tämä jakso pahensi varmasti entisestään kamalaa sairaala pelkoa ja ahdistusta.
Kirjoittelen tästä enemmän ja laajemmin täysin omaan postaukseen, jotta tämä pysyy hyvän mielen postauksena.

Nyt olemme onneksi kotona koko perheenä ja tutustumme toisiimme. Tänään sain myös viettää elämäni ensimmäistä äitienpäivää, vaikka olen ollut äitinä vasta viisi päivää. Äitiys on minulle uutta enkä ole kerennyt siitä vielä järin paljoa oppimaan, mutta sen olen käsittänyt, että se mullistaa maailman täysin. Odotan innolla kaikkea mitä äitiys minulle opettaa ja mitä kaikkea lisää se elämääni tuo. Tällä hetkellä käsite on minulle vielä melko vieras, mutta uskon, että ensi vuonna asia on jo paljon tutumpi.

Äitiys on mieletöntä onnea, huolta, suuria kysymyksiä ja paljon rakkautta ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti