Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

tiistai 19. toukokuuta 2020

UUDEN KODIN SISUSTUSTA DESENIOLLA

Postaus on toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa. https://desenio.fi/ - klikkaa itsesi kauppaan!


Desenion taulut on ollut osana mun sisustusta jo useita vuosia, useammassa eri kodissani. Olen tykännyt hurjasti siitä, miten helposti tauluilla saa luotua erilaista tunnelmaa ja ilmettä kotiin.
Olin iloinen, kun minulle avautui uusi mahdollisuus yhteistyöhön juuri sopivasti muuton alla.
Vanhat tauluni olivat aika pinkkiin painottuneita ja pinkki sisustuksessa minun kohdallani on jäänyt ainakin toistaiseksi historiaan, joten tämä oli mainio mahdollisuus hankkia uuden kodin seinille uudet taulut. Erityisesti olinkin tällä kertaa kiinnostunut lastenjulisteista.
Deseniolla on ihan mielettömän laaja valikoima, joka on positiivista, mutta aiheuttaa myös harmaita hiuksia. VALINNANVAIKEUS kuvailee todennäköisesti parhaiten sitä fiilistä, mikä Desenion nettikauppaa selatessa tulee.


Musta on viimeisen vuoden aikana tullut todella luonnonläheinen ihminen ja viihdyn luonnossa, poissa kaupungista, ihan uudella tavalla verrattuna entiseen. Ilmeisesti tämä muutos on vaikuttanut myös sisustustyyliini, sillä myös siitä on tullut paljon luonnonläheisempi, kun aikaisemmin. Suosin nykyään sisustuksessa paljon luonnonläheisiä sävyjä ja esineitä.
Makuuhuone oli ainoa paikka, josta emme lähteneet tapettia muuton yhteydessä tällä erää vaihtamaan ja kyseiseen tapettiin oli helppo yhdistää tämä luonnonläheinen sisustus. Meidän uusi makuuhuone on iso ja ainoa huoneista, joka on täysin keskeneräinen vielä toistaiseksi, joten isot uudet taulut piristämässä sekasortoa on mainio valinta.
Valittiin M:n kanssa meille yhdessä, kuinkas muutenkaan, luontoaiheiset taulut koristamaan seinää. 
Meidän seinältä löytyvät taulut löytyvät seuraavien linkkien takaa:


Nuo taulut yhdistettynä meidän beigeisiin verhoihin sekä sisälle pilkottavaan aurinkoon on todella rentouttava kombo. Yleensä en saa rauhallista fiilistä huoneessa, joka on vielä keskeneräinen ja huonekalut/tavarat eivät ole vielä täysin haluamallani tavalla, mutta tällä hetkellä meidän makuuhuoneessa se onnistuu sekasorrosta silti. Sitten, kun pieni siirtyy nukkumaan kokonaan omaan huoneeseensa, saadaan varmasti myös meidän makuuhuoneemme lopullisesti kuntoon.


Vauvan huoneeseen minulta löytyi Mestaripiirros biisin sanoituksella tilattu taulu Pikkunorsulta, jonka kaveriksi kaipasin jotain ihan kuvallisia tauluja. Vaihtoehtoja meillä oli paljon ja valinta myös näiden kahden suhteen melko hankala. M sitten valitsi meille tuon keltaisen valopilkun seinälle, jotta kaikki ei olisi ihan harmaata tai sinistä ja vaikka olinkin alkuun hieman skeptinen niin taulu sopii huoneeseen kyllä mainiosti!
Vasta postausta ideoidessani tajusin, että meidän pöllö taulu on todellisuudessa väärin päin seinällä, jolloin käsitin, että se toimii kyllä mainiosti kummin päin vaan. Meidän seinälle se kuitenkin istuu ehkä parhaiten niin päin, kuten sen "kuuluu" olla :D


Taulut löytyvät seuraavien linkkien takaa:


Taulujen kuvaaminen paljastui yllättävän vaikeaksi loppupeleissä, sillä meidän asuntoon tulee todella paljon valoa, joka aiheutti sen tilanteen, että tauluista heijasti koko ajan. En olisi uskonut, että valo voi tulla ongelmaksi, kun yleensä se on se valon puute, mikä ongelmia tuottaa. Hyviä kuvia oli siis melko hankalaa saada, lukuun ottamatta seuraavaa tapausta: 


Nimittäin meidän keittiöön tullut taulu! Tänne ei paistanut valo suoraan, joten kuvauskin kävi huomattavasti helpommin tämmöiseltä amatööriltä.
Tarina tämän takana tosiaan on se, että inhotaan kumpikin sipulia ja aina vähän väliä nostetaan esille, että onneksi tosiaan meistä kumpikin inhoaa sitä.. :D Täten tämä taulu oli aivan mainio juuri meidän keittiöön, jossa sipulia ei koskaan käytetä. Kyseinen taulu löytyy nimellä ONIONS. 

Onko sinullakin muutto tulossa tai kotisi kaipaisi muuten vaan uutta piristystä?
Olisiko taulut se pieni kiva piristys, mitä kotisi kaipaa?
Nyt asia hoituu kivalla pienellä alennuksella!

 Alekoodi "ADRIANNET25" antaa -25% alennusta 19.-21.5 välillä
 Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti