Sivut

Instagram > adriannetome
Sähköposti > adriannnne@gmail.com

keskiviikko 20. toukokuuta 2020

ONKO HOITOPÖYTÄ TURHAKE? + JOLLYROOMIN ARVONTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

Pieni kurkkaus meidän vauvanhuoneeseen tehtiin jo viime viikolla, kun kerroin miten meidän arki on lähtenyt sujumaan ja millaisia ensimmäiset päivämme ovat olleet. Postaukseen pääsee tästä.
Nyt kuitenkin olisi vuorossa oikein kunnon kurkkaus koko huoneeseen ja sen sisustukseen. Varsinaista pesänrakennusviettiä minulle ei koskaan raskausaikana tullut, mutta innolla kuitenkin laitoin meidän pienen huonetta valmiiksi ja kuten jo todettukin, onneksi tein sen ajoissa.


Jollyroom osallistui meidän huoneen sisustukseen merkittävästi ja ollaan oltu todella tyytyväisiä käyttäjiä. Pääsin tämän myötä testaamaan muutamaakin sellaista juttua, joita en varmaan olisi muuten tullut testanneeksi, sillä olin lukenut kuinka ne eivät ole hyödyllisiä tai käytännöllisiä.
Onneksi Jollyroom osallistui ennakkoluulojeni poistamiseen!


Hoitopöytä - hyödyke vai turhake?
Useimmiten näkee ihmisten sanovan, että hoitopöytä on täysin turha ja sitä ei tarvitse. Ilmankin varmasti pärjää, mutta en siltikään allekirjoita tuota enkä todellakaan listaa sitä meillä turhakkeeksi. 

+ kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta
Meillä oli hetken hoitoalusta myös makuuhuoneessa, mutta aina jotain puuttui ja sitä sai lähteä hakemaan. On ollut paljon helpompaa, kun sieltä hoitopöydän laatikosta löytyy sitten ihan kaikki, mitä ikinä voikaan tarvita.
+ se on sopivan korkuinen
Ainakin näin selkävammaiselle on paljon kivempaa, että taso on hieman korkeammalla, kun pelkkä alusta lipaston päällä. Hoitopöydän ääressä vaippaa vaihtaessa asento on huomattavasti mieluisampi ja järkevämpi.
+ on yksi paikka, jossa vaippa vaihdetaan niin tavarat ei oo siinä sun täällä
Kun hoitoalusta oli lipaston päällä, tavarat olivat siellä sun täällä pitkin asuntoa, sillä niille ei ollut siinä hoitoalustan vieressä omaa paikkaa. Hoitopöydän luona häärätessä sitä ottaa ja laittaa tavarat heti automaattisesti omalle paikalleen.
+ se on nätin näköinen
 
- vie tilaa
Tämä on monella ongelma ja syy, miksi hoitopöytä jää hankkimatta ja ymmärrän sen, asunnossa harvemmin on liikaa tilaa. Meillä kuitenkin vauvan huoneessa on tilaa enemmänkin, joten meillä tämä ei koitunut ongelmaksi.
- ei oo lähellä vesipistettä
 Tämä on ehkä yksi yleisimmistä miinuksista, mitä kuulee. Hoitopöydän voi toki aina sijoittaa myös vessaan, jolloin tämäkin tilanne on ratkaistu. Meillä vauvan huoneen ja vessan välissä on vielä keittiö, mutta ei ole haitannut kuljettaa vauvaa pesulle, joten myöskään tämä ei ole ollut meillä miinuksena.


Unipesä & vuodekatos
+ unipesän reunat suojelee ja on "muurina"
Vaikka se vauva ei pääsekään sohvalta vielä tässä iässä mihinkään karkaamaan niin ainakin tuoreen äidin mieli on rauhallisempi, kun tietää, että siinä on konkreettisesti jotain suojana.
+ pesä tekee pinnasängystä vähemmän kolkon ja avaran
Meillä ainakin pieni viihtyy pinnasängyssä paremmin, kun siellä ei oo niin paljon ns. ylimääräistä tilaa
+ hänellä on oma tila ja paikka
+ pesää on helppo siirtää ilman, että pieni heräisi
Vauva herää helpommin siihen, kun häntä yksinään siirtää, kun siirrettäessä häntä unipesässä, jolloin lämmin peittokin pysyy ympärillä.

+ vuodekatoksen kangas estää aurinkoa tulemasta suoraan silmille
Meillä aurinko paistaa suoraan ikkunasta sisälle heti aamusta, joten ei tarvii pelätä, että auringonvalo pilaisi kesällä yöunet.
+ kauniin näköinen
Itse unelmoin pienenä ja vähän isompanakin vuodekatoksesta, joten toteutin oman pitkäaikaisen haaveeni sitten hänelle :D


Huoneen kruunaa kyllä ehdottomasti tuo aivan ihana Mikki Hiiri valaisin. Etsin pitkään sopivaa valaisinta meille, sillä en halunnut mitään perusvalaisinta enkä myöskään mitään täysin lastenmielistä - nyt, kun vielä saan pienen sisustuksesta päättää. Lastenhuoneeseen neutraaleja valaisimia on kuitenkin melko vähän, joten meinasi iskeä jo epätoivokin, mutta onneksi Jollyroomilta löytyi meille mainio yksilö. 

Huoneen sisustus on edelleen vähän keskeneräinen, sillä muutamia pieniä yksityiskohtia puuttuu edelleen, mutta onneksi asukas itse ei välitä vielä ihan hirveästi asiasta. Pikkuhiljaa saadaan kuitenkin huoneesta viihtyisämmän näköinen ja varmasti pienen herran kasvaessa myös hänen näköisensä.
Näihin tuotteisiin ollaan kuitenkin oltu todella tyytyväisiä ja voin käsi sydämellä suositella näitä.

Meille tulleet tuotteet ovat seuraavat:

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa Jollyroomille Alice&Foxin 100€ lahjakortti,
käykää osallistumassa instagramin puolella - TÄSTÄ pääsee suoraan osallistumaan!

2 kommenttia:

  1. Miksi et lisännyt unipesästä miinuksia? Niinkuin esimerkiksi tukehtumisvaara? Samahan koskee myös reunapehmusteita. Liian moni tukehtunut niihin kun ei ole osannut kääntyä pois, joten meille ei todellakaan tule noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on mielipidepostaus eikä tuo asia minun mielipiteeseeni liity. Tieto on jokaisen saatavilla sitten netistä, jos tai kun tuotteen hankkimista harkitsee :)

      Poista